emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, ucuz yollu Valorant hesap almak istiyorum Rus'lardan. Bunun için en güvenilir site hangisidir veya Ruslar güvenilir mi? Yahut Ruslar dışında nereden ucuz yollu hesap alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Merhabalar, ucuz yollu Valorant hesap almak istiyorum Rus'lardan. Bunun için en güvenilir site hangisidir veya Ruslar güvenilir mi? Yahut Ruslar dışında nereden ucuz yollu hesap alabilirim?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 27 Temmuz 2021 #2 Bence kendiniz hesap açıp oynayın. Valorant hesabi alayim derken ban yersiniz sonra PC'de de oynayamaz durumda olursunuz. Artı 0 Eksi
Bence kendiniz hesap açıp oynayın. Valorant hesabi alayim derken ban yersiniz sonra PC'de de oynayamaz durumda olursunuz.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 27 Temmuz 2021 #3 Riot hesapları kolaylıkla geri alınabiliyor. Hesabı alırsınız ertesi gün bir bakmışsınız şifre değişmiş. Karşınızda muhatapta bulamazsınız. Artı 2 Eksi
Riot hesapları kolaylıkla geri alınabiliyor. Hesabı alırsınız ertesi gün bir bakmışsınız şifre değişmiş. Karşınızda muhatapta bulamazsınız.
E exe.exe Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Yer Türkiye/Adana 27 Temmuz 2021 #4 Kendiniz oynayın. Başkasının emeğini ne yapacaksın sen. Artı 0 Eksi
oriberos Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 523 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Matrix 27 Temmuz 2021 #5 Hesap satın alarak sadece zaman öldürmüş olursunuz. Kendi yeteneğiniz ile bir yere gelin. Artı 0 Eksi
KS KS emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #6 oriberos dedi: Hesap satın alarak sadece zaman öldürmüş olursunuz. Kendi yeteneğiniz ile bir yere gelin. Genişletmek için tıkla... Hesabı skin için alıyorum. Zaten kendi hesabımda platinyum 2'yim Yumak dedi: Riot hesapları kolaylıkla geri alınabiliyor. Hesabı alırsınız ertesi gün bir bakmışsınız şifre değişmiş. Karşınızda muhatapta bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Güvenilir site yok mu yani... exe.exe dedi: Kendiniz oynayın. Başkasının emeğini ne yapacaksın sen. Genişletmek için tıkla... Başkasının emeğini ne yapayım, skin için satın alıyorum zaten kendi hesabımda platinyum 2'yim. Artı 0 Eksi
oriberos dedi: Hesap satın alarak sadece zaman öldürmüş olursunuz. Kendi yeteneğiniz ile bir yere gelin. Genişletmek için tıkla... Hesabı skin için alıyorum. Zaten kendi hesabımda platinyum 2'yim Yumak dedi: Riot hesapları kolaylıkla geri alınabiliyor. Hesabı alırsınız ertesi gün bir bakmışsınız şifre değişmiş. Karşınızda muhatapta bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Güvenilir site yok mu yani... exe.exe dedi: Kendiniz oynayın. Başkasının emeğini ne yapacaksın sen. Genişletmek için tıkla... Başkasının emeğini ne yapayım, skin için satın alıyorum zaten kendi hesabımda platinyum 2'yim.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 27 Temmuz 2021 #7 emreshy dedi: Güvenilir site yok mu yani... Genişletmek için tıkla... TR'deki sitelerde bile hep dolandırıyorlar. Sizce elin Rus'u size acır mı? Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ucuz hesaplarda genelde çalıntı oluyor. Artı 0 Eksi
emreshy dedi: Güvenilir site yok mu yani... Genişletmek için tıkla... TR'deki sitelerde bile hep dolandırıyorlar. Sizce elin Rus'u size acır mı? Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ucuz hesaplarda genelde çalıntı oluyor.
KS KS emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #8 Yumak dedi: TR'deki sitelerde bile hep dolandırıyorlar. Sizce elin Rus'u size acır mı? Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ucuz hesaplarda genelde çalıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ah be kral desene yine fakirin yüzü gülmüyor :/ Artı 0 Eksi
Yumak dedi: TR'deki sitelerde bile hep dolandırıyorlar. Sizce elin Rus'u size acır mı? Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ucuz hesaplarda genelde çalıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ah be kral desene yine fakirin yüzü gülmüyor :/
I Inwesper Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 12 Ağustos 2021 #9 Hocam sıfırdan hesap dizin ileride bir şey olursa o hesaplar güvenli olsa bile alamazsınız. Artı 0 Eksi