2000VP oyun içinde 450TL idi yanlış hatırlamıyorsam. 300-350TL bandına alınabilecek güvenilir yerler var mı? Eski konulardaki baktığı yerler 400 üstü olmuş, bu nedenle tekrar sormak istedim.
Yasal değil mi?Bir süper moderatörün bu konuyu açması inanılmaz. Arjantin lokasyonlu bir hesap değilse alamazsın.
Yasal değil mi?
Şimdi tekrar baktım, Türkiye lokasyonlu hesaplardaki VP'ler en ucuzları. Bence uğraşma direkt Valorant'ın kendi içerisinden al, Amerika fiyatının yarısından biraz daha az bir fiyata aynı VP'yi almış oluyorsun.Yasal değil mi?
Önerilerle arasında pek fark yok zaten. Eski konularda da o siteyi görmüştüm. Oyun içi daha mantıklı duruyor. Aracılarla uğraşmayı sevmiyorum.Şimdi tekrar baktım, Türkiye lokasyonlu hesaplardaki VP'ler en ucuzları. Bence uğraşma direkt Valorant'ın kendi içerisinden al, Amerika fiyatının yarısından biraz daha az bir fiyata aynı VP'yi almış oluyorsun.
Hocam aracı gibi sayılmaz alıyorsun anında kod geliyor.Önerilerle arasında pek fark yok zaten. Eski konularda da o siteyi görmüştüm. Oyun içi daha mantıklı duruyor. Aracılarla uğraşmayı sevmiyorum.![]()
Klasgame beklemeden direk e-pin kodunu veriyor, gayet güvenilir de. Bir de siteye para yüklemen lazım, o da çok hızlı gerçekleşiyor. Kredi kartın varsa hiç beklemeden bakiyen yüklenir.Önerilerle arasında pek fark yok zaten. Eski konularda da o siteyi görmüştüm. Oyun içi daha mantıklı duruyor. Aracılarla uğraşmayı sevmiyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.