Valorant üçlü prizde ping artışı

akifs_wn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopun güç kablosunu üçlü prize takınca ping 50-60 arasına sabitleniyor, direkt prize takınca 20-30 arası. Böyle saçma bir problemin mantıklı bir açıklaması var mı acaba?

Üçlü prizden gelen akım düşükse yeterli enerji gelmediğinden belki de sistem gücünü kısıyordur. (Sadece bir teori)

Üçlü prizden gelen akım düşükse yeterli enerji gelmediğinden belki de sistem gücünü kısıyordur. (Sadece bir teori)
Yani olabilir bilemiyorum ancak laptoptan kabloyu çıkarıp oynarken de 20-30 arası ping alıyorum.

Arkadaşlar laptopun güç kablosunu üçlü prize takınca ping 50-60 arasına sabitleniyor, direkt prize takınca 20-30 arası. Böyle saçma bir problemin mantıklı bir açıklaması var mı acaba?

Hocam 12'li prize takınca 150-160 oluyor mu?

Ciddi mi soruyorsun?

Sorduğum soruya bak adamın verdiği cevaba bak.

Ben şahsen prizle alakalı olduğunu düşünmüyorum nihai performansta kullanıyorsan sıkıntı yok.

Ethernet-On-Line gibi bir sey kullaniyorsaniz yani interneti elektrik hattindan ileten aygitlarda prizin artmasi pingin artmasina neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…