BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #1 İkamet ülkesinin değişmesi için ticket açtım fakat araştırınca oyun içeriklerinin gideceği söyleniyor. Skinler falan gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
İkamet ülkesinin değişmesi için ticket açtım fakat araştırınca oyun içeriklerinin gideceği söyleniyor. Skinler falan gider mi?
Çözüm BekirYLDR68 9 Kasım 2021 Yszuf dedi: Öyle olsa gene iyi ne demek? Genişletmek için tıkla... Yani bayağı para harcadıktan sonra sunucum değişmiş, o skinler gidince benim harcadığım VP'lere ne olacak? Sorun çözüldü. Skinler gitmiyormuş, Riot'tan kesin bilgi aldım. BekirYLDR68 dedi: Yani bayağı para harcadıktan sonra sunucum değişmiş, o skinler gidince benim harcadığım VP'lere ne olacak? Sorun çözüldü. Skinler gitmiyormuş, Riot'tan kesin bilgi aldım. Genişletmek için tıkla... galiba sunucu değişti hesaba giremiyorum
Yszuf dedi: Öyle olsa gene iyi ne demek? Genişletmek için tıkla... Yani bayağı para harcadıktan sonra sunucum değişmiş, o skinler gidince benim harcadığım VP'lere ne olacak? Sorun çözüldü. Skinler gitmiyormuş, Riot'tan kesin bilgi aldım. BekirYLDR68 dedi: Yani bayağı para harcadıktan sonra sunucum değişmiş, o skinler gidince benim harcadığım VP'lere ne olacak? Sorun çözüldü. Skinler gitmiyormuş, Riot'tan kesin bilgi aldım. Genişletmek için tıkla... galiba sunucu değişti hesaba giremiyorum
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 9 Kasım 2021 #2 BekirYLDR68 dedi: İkamet ülkesinin değişmesi için ticket açtım fakat araştırınca oyun içeriklerinin gideceği söyleniyor. Skinler falan gider mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
BekirYLDR68 dedi: İkamet ülkesinin değişmesi için ticket açtım fakat araştırınca oyun içeriklerinin gideceği söyleniyor. Skinler falan gider mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #3 356463 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Niye ki? Sadece bulunduğum sunucu değişecek. Yani VP alacağım ama euro olarak gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
356463 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Niye ki? Sadece bulunduğum sunucu değişecek. Yani VP alacağım ama euro olarak gösteriyor.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 9 Kasım 2021 #4 Evet, skinler gidiyor ama skinlerin ücreti olan VP'yi senin hesabına yolluyorlar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #5 Yszuf dedi: Evet, skinler gidiyor ama skinlerin ücreti olan VP'yi senin hesabına yolluyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa gene iyi Artı 0 Eksi
Yszuf dedi: Evet, skinler gidiyor ama skinlerin ücreti olan VP'yi senin hesabına yolluyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa gene iyi
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 9 Kasım 2021 #6 BekirYLDR68 dedi: Öyle olsa gene iyi Genişletmek için tıkla... Öyle olsa gene iyi ne demek? Artı 0 Eksi
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #7 Yszuf dedi: Öyle olsa gene iyi ne demek? Genişletmek için tıkla... Yani bayağı para harcadıktan sonra sunucum değişmiş, o skinler gidince benim harcadığım VP'lere ne olacak? Sorun çözüldü. Skinler gitmiyormuş, Riot'tan kesin bilgi aldım. BekirYLDR68 dedi: Yani bayağı para harcadıktan sonra sunucum değişmiş, o skinler gidince benim harcadığım VP'lere ne olacak? Sorun çözüldü. Skinler gitmiyormuş, Riot'tan kesin bilgi aldım. Genişletmek için tıkla... galiba sunucu değişti hesaba giremiyorum Son düzenleme: 15 Kasım 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Yszuf dedi: Öyle olsa gene iyi ne demek? Genişletmek için tıkla... Yani bayağı para harcadıktan sonra sunucum değişmiş, o skinler gidince benim harcadığım VP'lere ne olacak? Sorun çözüldü. Skinler gitmiyormuş, Riot'tan kesin bilgi aldım. BekirYLDR68 dedi: Yani bayağı para harcadıktan sonra sunucum değişmiş, o skinler gidince benim harcadığım VP'lere ne olacak? Sorun çözüldü. Skinler gitmiyormuş, Riot'tan kesin bilgi aldım. Genişletmek için tıkla... galiba sunucu değişti hesaba giremiyorum