Rez Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-9400F Asus TUF GeForce GTX 1650 Super 8GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Boyutlararası Portal Gezgini 10 Nisan 2021 #1 Kod kullanmam için bunu TR yapmam gerek fakat yapamıyorum ve bunu ben seçmedim ve başka ülkede falan da hiç gitmedim yaşamadım.
Kod kullanmam için bunu TR yapmam gerek fakat yapamıyorum ve bunu ben seçmedim ve başka ülkede falan da hiç gitmedim yaşamadım.
brmctlk Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #2 Giriş ekranında sağ üstte bir ayar düğmesi var oradan ülke ve dili değiştirebiliyorsun. Giriş derken giriş yapma ekranı şif vs giriyorsun. Artı 0 Eksi
Giriş ekranında sağ üstte bir ayar düğmesi var oradan ülke ve dili değiştirebiliyorsun. Giriş derken giriş yapma ekranı şif vs giriyorsun.
M Mustafaykc Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #3 brmctlk dedi: Giriş ekranında sağ üstte bir ayar düğmesi var oradan ülke ve dili değiştirebiliyorsun. Giriş derken giriş yapma ekranı şif vs giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Benim hesabım da kuzey amerika sunucusu onu tr yapabilir miyim giriş ekranından Artı 0 Eksi
brmctlk dedi: Giriş ekranında sağ üstte bir ayar düğmesi var oradan ülke ve dili değiştirebiliyorsun. Giriş derken giriş yapma ekranı şif vs giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Benim hesabım da kuzey amerika sunucusu onu tr yapabilir miyim giriş ekranından
KS KS Rez Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-9400F Asus TUF GeForce GTX 1650 Super 8GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Boyutlararası Portal Gezgini 8 Mayıs 2023 #4 Konuyu hortlatıyorum ama ticket attım çözdüler hemen yani 2 yıl önce, konu çözülmüştür. Artı 0 Eksi