GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 1 Kasım 2022 #1 Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Kasım 2022 #2 GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Hocam gülün geçin bulamazlar.
GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Hocam gülün geçin bulamazlar.
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Adres filan kişisel bilgilerinizi vermediğiniz sürece milyonda bir hocam.
GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Adres filan kişisel bilgilerinizi vermediğiniz sürece milyonda bir hocam.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.939 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 1 Kasım 2022 #4 GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Uzun iş, yok öyle bir şey. Bulamazlar.
GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Uzun iş, yok öyle bir şey. Bulamazlar.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 1 Kasım 2022 #5 GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Yazılımcılar ne zamandan beri bilgi bulabiliyormuş? Öyle bir şey varsa söyleyin bende özelliğimi keşfederim.
GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Yazılımcılar ne zamandan beri bilgi bulabiliyormuş? Öyle bir şey varsa söyleyin bende özelliğimi keşfederim.
Qbi_1 Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #6 GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Korkutmak için hocam, bir de bir yazılımcı niye böyle bir şey yapsın ki?
GainEager dedi: Maçta 4 kişi girmişler adamlarla kavga etmeye başladım bilgilerini bulacağım dediler bulurlar m? Biri yazılımcıymış. Genişletmek için tıkla... Korkutmak için hocam, bir de bir yazılımcı niye böyle bir şey yapsın ki?
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.369 Makaleler 3 Çözümler 80 1 Kasım 2022 #7 Boş konuşmuşlar oyunun yapımcısı da sanki senin bilgilerini görecek bak hele sen şuna.
Quadro_11 Megapat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 231 Çözümler 4 Yer Ankara 1 Kasım 2022 #8 Bulamaz, sıkıysa bulsun bakalım ne geliyor başına.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Kasım 2022 #9 Bulamaz. Bulsa bile bulsun yani ne olacak. Sanki ben evimi bilmiyorum.
8 822584 Yoctopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1 11 Ağustos 2024 #10 raidExodus dedi: Uzun iş, yok öyle bir şey. Bulamazlar. Genişletmek için tıkla... Bir tane herif sadece ismimi sordu ve bende sadece 1. ismimi verdim sonra arkadaşlıktan sildi bir şey yapabilir mi?
raidExodus dedi: Uzun iş, yok öyle bir şey. Bulamazlar. Genişletmek için tıkla... Bir tane herif sadece ismimi sordu ve bende sadece 1. ismimi verdim sonra arkadaşlıktan sildi bir şey yapabilir mi?