Valorant Ultimate Pass ile avantajar açılır mı?

Yuagor

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben geçenlerde Xbox Game Pass Ultimate almıştım ve Valorant'a bağlayıp bazı avantajlar elde ettiğimizi duydum Xbox Game Pass Ultimate ile olur mu? Yoksa normal game Pass lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Xbox Game Pass Ultimate" ile "Valorant Battle Pass" ayrı şeylerdir. Valorant'ta 1000VP karşılığında "Battle Pass" satın alabilirsiniz ve bunun süresi mevcut sezonun sonuna kadardır. Bu süreç boyunca belirtilen XP'ye ulaştığınız sürece her seviyede oyuncu kartları, silah kaplamaları, uğurluklar, radyanit puanı ve belirli ödüller kazanabilirsiniz.

"Xbox Game Pass Ultimate" ile "Valorant Battle Pass" ayrı şeylerdir. Valorant'ta 1000VP karşılığında "Battle Pass" satın alabilirsiniz ve bunun süresi mevcut sezonun sonuna kadardır. Bu süreç boyunca belirtilen XP'ye ulaştığınız sürece her seviyede oyuncu kartları, silah kaplamaları, uğurluklar, radyanit puanı ve belirli ödüller kazanabilirsiniz.

O anlamda değil mesela tüm karakterler falan açılıyormuş o şekilde söyledim Battle Pass'e 1000 VP yatırmam gerekiyor onu biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı