bineyy Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 278 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #11 Pixel_less dedi: Riot'un dediğine göre düşmeyecek, aksine az da olsa bir yükselme olacak. Bence yeni donanımlar için dedikleri doğru olacak fakat eski donanımlarda az da olsa düşecek. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Eski sistemlerde düşüş olacağını sanmam ama FPS artışından yeni sistemler daha çok faydalanacak.
Pixel_less dedi: Riot'un dediğine göre düşmeyecek, aksine az da olsa bir yükselme olacak. Bence yeni donanımlar için dedikleri doğru olacak fakat eski donanımlarda az da olsa düşecek. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Eski sistemlerde düşüş olacağını sanmam ama FPS artışından yeni sistemler daha çok faydalanacak.
V valocuprat Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #12 Güncelleme sonrası benim fps'im düştü. Ama ilerleyen güncellemelerde belki düzeltirler
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.589 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 30 Temmuz 2025 #13 Benim FPS'im 100 civarı arttı Breeze gibi büyük haritalarda.
Ş şıbılipop Picopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #14 Pixel_less dedi: Riot'un dediğine göre düşmeyecek, aksine az da olsa bir yükselme olacak. Bence yeni donanımlar için dedikleri doğru olacak fakat eski donanımlarda az da olsa düşecek Genişletmek için tıkla... valocuprat dedi: Güncelleme sonrası benim FPS'im düştü. Ama ilerleyen güncellemelerde belki düzeltirler Genişletmek için tıkla... Benimki de düştü eski sistemlere yaramadı ama FPS'i 200 artan bile var
Pixel_less dedi: Riot'un dediğine göre düşmeyecek, aksine az da olsa bir yükselme olacak. Bence yeni donanımlar için dedikleri doğru olacak fakat eski donanımlarda az da olsa düşecek Genişletmek için tıkla... valocuprat dedi: Güncelleme sonrası benim FPS'im düştü. Ama ilerleyen güncellemelerde belki düzeltirler Genişletmek için tıkla... Benimki de düştü eski sistemlere yaramadı ama FPS'i 200 artan bile var