yiğit2929 Yoctopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Valorant'a girebiliyorum Valorant adımı biliyorum ama e-posta ve Riot adımı bilmiyorum. E postaya bakılabiliyor mu bakılıyorsa nereden bakılır?
Valorant'a girebiliyorum Valorant adımı biliyorum ama e-posta ve Riot adımı bilmiyorum. E postaya bakılabiliyor mu bakılıyorsa nereden bakılır?
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #2 Riot Games'in bir açığı vardı nasıldı unuttum ama internette vardır bulabilirsin. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Farklı bir hesaptan Riot'a ticket atıp durumu bildirin. Artı 0 Eksi
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #4 ahmet can balcı dedi: Farklı bir hesaptan Riot'a ticket atıp durumu bildirin. Genişletmek için tıkla... 2014'te açtığım hesabım için denedim ama bana sordukları sorular çok enteresandı oluşturduğun gün ay vs. çok zor işliyor o Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Farklı bir hesaptan Riot'a ticket atıp durumu bildirin. Genişletmek için tıkla... 2014'te açtığım hesabım için denedim ama bana sordukları sorular çok enteresandı oluşturduğun gün ay vs. çok zor işliyor o
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 burakxwme dedi: 2014'te açtığım hesabım için denedim ama bana sordukları sorular çok enteresandı oluşturduğun gün ay vs. çok zor işliyor o Genişletmek için tıkla... Yine de bir denesin arkadaş. Eposta şifresini unutmayı falan anlarım ama oyun adını dahi unutmak enteresan. Artı 0 Eksi
burakxwme dedi: 2014'te açtığım hesabım için denedim ama bana sordukları sorular çok enteresandı oluşturduğun gün ay vs. çok zor işliyor o Genişletmek için tıkla... Yine de bir denesin arkadaş. Eposta şifresini unutmayı falan anlarım ama oyun adını dahi unutmak enteresan.
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #6 Aynen oyun adını unuttuysa imkansız gibi görünüyor görmedim ilk başta hesap elveda. Artı 0 Eksi
KS KS yiğit2929 Yoctopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #7 ahmet can balcı dedi: Yine de bir denesin arkadaş. E-posta şifresini unutmayı falan anlarım ama oyun adını dahi unutmak enteresan. Genişletmek için tıkla... Denedim ama soruları bilemediğim için kanıtlayamadınız dedi. Bu hesabı eskiden açmıştım telefonu sıfırlayınca e postayı yedeklememişim. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Yine de bir denesin arkadaş. E-posta şifresini unutmayı falan anlarım ama oyun adını dahi unutmak enteresan. Genişletmek için tıkla... Denedim ama soruları bilemediğim için kanıtlayamadınız dedi. Bu hesabı eskiden açmıştım telefonu sıfırlayınca e postayı yedeklememişim.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #8 yiğit2929 dedi: Denedim ama soruları bilemediğim için kanıtlayamadınız dedi. Bu hesabı eskiden açmıştım telefonu sıfırlayınca e postayı yedeklememişim. Genişletmek için tıkla... İçinde kostüm falan yoksa yapacak bir sey yok gibi hocam aklıma başka bir şey gelmedi. Artı 0 Eksi
yiğit2929 dedi: Denedim ama soruları bilemediğim için kanıtlayamadınız dedi. Bu hesabı eskiden açmıştım telefonu sıfırlayınca e postayı yedeklememişim. Genişletmek için tıkla... İçinde kostüm falan yoksa yapacak bir sey yok gibi hocam aklıma başka bir şey gelmedi.
KS KS yiğit2929 Yoctopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #9 ahmet can balcı dedi: İçinde kostüm falan yoksa yapacak bir şey yok gibi hocam aklıma başka bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açtıp ticket attım ama gözükmüyor bildirim geldi bildirimde ticket numarasına basınca sayfa bulunamadı diyor tekrar mı atmam lazım. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: İçinde kostüm falan yoksa yapacak bir şey yok gibi hocam aklıma başka bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açtıp ticket attım ama gözükmüyor bildirim geldi bildirimde ticket numarasına basınca sayfa bulunamadı diyor tekrar mı atmam lazım.