Valorant uzaylı avcısı bıçak alınır mı?

AegisNMA

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, dün 4650 VP çektim RGX karambit veya Asil Karambit dışında başka bir karambit bekliyordum ama bugün mağazama uzaylı avcısı bıçak gelmiş alayım mı sizce?

Alınır.

Herkese merhaba, dün 4650 VP çektim RGX karambit veya Asil Karambit dışında başka bir karambit bekliyordum ama bugün mağazama uzaylı avcısı bıçak gelmiş alayım mı sizce?

Tamamen sizin zevkinize bağlı ama bence gayet güzel bir bıçak

Peki beklemeli miyim karambit veya kelebek.

Şahsen ben RGX karambiti alırdım çünkü inceleme vs karambit daha hoşuma gidiyor ama skin konusu tamamen kişinin zevkine bağlı ikisini de detaylıca inceleyip videolardan vs karar vermenizi tavsie ederim

Şahsen ben RGX karambiti alırdım çünkü inceleme vs karambit daha hoşuma gidiyor ama skin konusu tamamen kişinin zevkine bağlı ikisini de detaylıca inceleyip videolardan vs karar vermenizi tavsie ederim.

Hocam sanırım uzaylı avcısını alıp 1000 VP daha çekeceğim sonra da yeni setteki Vandal'ı alacağım.

Hocam sanırım uzaylı avcısını alıp 1000 VP daha çekeceğim sonra da yeni setteki Vandal'ı alacağım.

Tamamen zevkinize kalmış şimdiden hayırlı olsun pişman olmazsınız umarım iyi oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…