Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 22 Eylül 2024 #11 polat2141 dedi: Arkadaşlar, iki bıçak arasında kaldım. Hangisini alayım? Belirli bir sürü oynamaktan sonra sıkılırım diye korkuyorum. Sizce hangisini alırsam daha fazla zevk alırım ve sıkılmam olmaz? Genişletmek için tıkla... Uzaylı avcısı default olduğu için çok rahat bayar, 1 ayda falan sıkar, yağmacı 4 renk seçeneğiyle beni 3 4 aydır tatmin ediyor ki hala da kullanırım.
polat2141 dedi: Arkadaşlar, iki bıçak arasında kaldım. Hangisini alayım? Belirli bir sürü oynamaktan sonra sıkılırım diye korkuyorum. Sizce hangisini alırsam daha fazla zevk alırım ve sıkılmam olmaz? Genişletmek için tıkla... Uzaylı avcısı default olduğu için çok rahat bayar, 1 ayda falan sıkar, yağmacı 4 renk seçeneğiyle beni 3 4 aydır tatmin ediyor ki hala da kullanırım.
exy Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #12 Sypuina0 dedi: Uzaylı avcısı default olduğu için çok rahat bayar, 1 ayda falan sıkar, yağmacı 4 renk seçeneğiyle beni 3 4 aydır tatmin ediyor ki hala da kullanırım. Genişletmek için tıkla... Kişisel kral
Sypuina0 dedi: Uzaylı avcısı default olduğu için çok rahat bayar, 1 ayda falan sıkar, yağmacı 4 renk seçeneğiyle beni 3 4 aydır tatmin ediyor ki hala da kullanırım. Genişletmek için tıkla... Kişisel kral