M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 30 Kasım 2022 #1 Valorant'nun ayarlarından FPS kısıtını kaldırdım. Üstüne V-Sync'de kapattım ama hala 60'a kısıtlıyor FPS'i. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2022
Valorant'nun ayarlarından FPS kısıtını kaldırdım. Üstüne V-Sync'de kapattım ama hala 60'a kısıtlıyor FPS'i. Ne yapabilirim?
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.566 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 30 Kasım 2022 #2 Ekran kartınızın denetim masasından açık olup olmadığını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 30 Kasım 2022 #3 Monitörde FreeSync veya G-SYNC ayarları açık mı? açıksa kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 30 Kasım 2022 #4 Negative Sir dedi: Monitörde FreeSync veya G-SYNC ayarları açık mı? açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum nereden bakailirim? RowIinq dedi: Ekran kartınızın denetim masasından açık olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Orada dikey senkronizasyon kapalı. Artı 0 Eksi
Negative Sir dedi: Monitörde FreeSync veya G-SYNC ayarları açık mı? açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum nereden bakailirim? RowIinq dedi: Ekran kartınızın denetim masasından açık olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Orada dikey senkronizasyon kapalı.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 30 Kasım 2022 #5 m1cope dedi: Laptop kullanıyorum nereden bakailirim? Orada dikey senkronizasyon kapalı. Genişletmek için tıkla... Bu ayar harici monitörde var. Ekran kartı ayarlarına girip bakınız orada da açık olabilir AMD ise FreeSync NVIDIA ise G-Sync Artı 0 Eksi
m1cope dedi: Laptop kullanıyorum nereden bakailirim? Orada dikey senkronizasyon kapalı. Genişletmek için tıkla... Bu ayar harici monitörde var. Ekran kartı ayarlarına girip bakınız orada da açık olabilir AMD ise FreeSync NVIDIA ise G-Sync
KS KS M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 30 Kasım 2022 #6 Beyler sorunu hallettim. Whisper mode diye bir şey aşıkmış geforce experience'de. aynı Sorunu olan onu kapatmayı deneyebilir. Artı 0 Eksi
Beyler sorunu hallettim. Whisper mode diye bir şey aşıkmış geforce experience'de. aynı Sorunu olan onu kapatmayı deneyebilir.