K Kullanıcı_77 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 139 8 Eylül 2023 #1 Daha düne kadar oynayabildiğim Valorant bugün sanırım güncelleme sonrası maça giremiyorum. Bırakın maçı poligona bile giremiyorum. Google'dan baktım fakat eski çözümler olduğu için çözülemiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
Daha düne kadar oynayabildiğim Valorant bugün sanırım güncelleme sonrası maça giremiyorum. Bırakın maçı poligona bile giremiyorum. Google'dan baktım fakat eski çözümler olduğu için çözülemiyor.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 8 Eylül 2023 #2 Tahmini çözümler; Bilgisayarı yeniden başlatmak. Modemi yeniden başlatmak. Yönetici olarak çalıştırmak.
Tahmini çözümler; Bilgisayarı yeniden başlatmak. Modemi yeniden başlatmak. Yönetici olarak çalıştırmak.
K Kullanıcı_77 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 139 8 Eylül 2023 #3 519928 dedi: Tahmini çözümler; Bilgisayarı yeniden başlatmak. Modemi yeniden başlatmak. Yönetici olarak çalıştırmak. Genişletmek için tıkla... Hocam pcyi 3 kere açıp kapadım 2 kere yeniden başlattım modimi 1kere açıp kapadım valorantı yönetici olarak çalıştırmayı deniyim bı Niye başka cevap yok? Son düzenleme: 8 Eylül 2023
519928 dedi: Tahmini çözümler; Bilgisayarı yeniden başlatmak. Modemi yeniden başlatmak. Yönetici olarak çalıştırmak. Genişletmek için tıkla... Hocam pcyi 3 kere açıp kapadım 2 kere yeniden başlattım modimi 1kere açıp kapadım valorantı yönetici olarak çalıştırmayı deniyim bı Niye başka cevap yok?