LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 24 Ocak 2023 #1 Bugün hiçbir sorun yoktu ama şimdi girmeye çalışınca bu hatayı veriyor. Ne yapacağım?
C Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 24 Ocak 2023 #2 Şu an riot clientlerinde sorun var kimse giremiyor oyuna düzeltirler yakında. Artı 0 Eksi
umursamazvalorant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 LynxC dedi: Bugün hiçbir sorun yoktu ama şimdi girmeye çalışınca bu hatayı veriyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bir sistem süre aşımına uğradı.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. LynxC dedi: Bugün hiçbir sorun yoktu ama şimdi girmeye çalışınca bu hatayı veriyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Valorant sitesinde bu yazıyor. Artı 0 Eksi
LynxC dedi: Bugün hiçbir sorun yoktu ama şimdi girmeye çalışınca bu hatayı veriyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bir sistem süre aşımına uğradı.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. LynxC dedi: Bugün hiçbir sorun yoktu ama şimdi girmeye çalışınca bu hatayı veriyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Valorant sitesinde bu yazıyor.
KS KS LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 24 Ocak 2023 #4 umursamazvalorant dedi: Bir sistem süre aşımına uğradı.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... 50 kez denedim zaten. Chitose dedi: Şu an riot clientlerinde sorun var kimse giremiyor oyuna düzeltirler yakında. Genişletmek için tıkla... Anladım. Umarım bu yüzdendir. Artı 0 Eksi
umursamazvalorant dedi: Bir sistem süre aşımına uğradı.Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... 50 kez denedim zaten. Chitose dedi: Şu an riot clientlerinde sorun var kimse giremiyor oyuna düzeltirler yakında. Genişletmek için tıkla... Anladım. Umarım bu yüzdendir.