Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #1 Valorant'ta VAL 51 diye bir uyarı alıyorum. Btün YouTube'daki çözümleri yaptım olmadı.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 30 Nisan 2021 #2 Oyundan çıkış yapıp tekrar girin. Artı 0 Eksi
IRamazanI Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 Riot Vanguard'ı yeniden başlatmayı dene eğer sorun çözülmese oyunu silip tekrardan yükle eğer sorunun bu şekilde çözülmesse bir çözümü var Artı 0 Eksi
Riot Vanguard'ı yeniden başlatmayı dene eğer sorun çözülmese oyunu silip tekrardan yükle eğer sorunun bu şekilde çözülmesse bir çözümü var
KS KS Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #4 Silinen üye dedi: Oyundan çıkış yapıp tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. IRamazanI dedi: Riot Vanguard'ı yeniden başlatmayı dene eğer sorun çözülmese oyunu silip tekrardan yükle eğer sorunun bu şekilde çözülmesse bir çözümü var Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyundan çıkış yapıp tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. IRamazanI dedi: Riot Vanguard'ı yeniden başlatmayı dene eğer sorun çözülmese oyunu silip tekrardan yükle eğer sorunun bu şekilde çözülmesse bir çözümü var Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 30 Nisan 2021 #5 Ayaz Tanis dedi: Olmuyor. Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkın Vanguard'ı kapatın yeniden başlatıp sonra tekrardan girin bilgisayarı kapatın demiyorum yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Ayaz Tanis dedi: Olmuyor. Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkın Vanguard'ı kapatın yeniden başlatıp sonra tekrardan girin bilgisayarı kapatın demiyorum yeniden başlatın.
KS KS Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #6 Silinen üye dedi: Oyundan çıkın Vanguard'ı kapatın yeniden başlatıp sonra tekrardan girin bilgisayarı kapatın demiyorum yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Silinen üye dedi: Oyundan çıkın Vanguard'ı kapatın yeniden başlatıp sonra tekrardan girin bilgisayarı kapatın demiyorum yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Denedim bunu olmadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyundan çıkın Vanguard'ı kapatın yeniden başlatıp sonra tekrardan girin bilgisayarı kapatın demiyorum yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Silinen üye dedi: Oyundan çıkın Vanguard'ı kapatın yeniden başlatıp sonra tekrardan girin bilgisayarı kapatın demiyorum yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Denedim bunu olmadı.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 30 Nisan 2021 #7 Ayaz Tanis dedi: Olmadı. Denedim bunu olmadı. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı kaldırın tekrardan kurdurmasına izin verin (Valorant'ı kaldırmayın) kaldırınca tekrardan indirir valoranta tıklayınca. Artı 0 Eksi
Ayaz Tanis dedi: Olmadı. Denedim bunu olmadı. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı kaldırın tekrardan kurdurmasına izin verin (Valorant'ı kaldırmayın) kaldırınca tekrardan indirir valoranta tıklayınca.
KS KS Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #8 Silinen üye dedi: Vanguard'ı kaldırın tekrardan kurdurmasına izin verin (Valorant'ı kaldırmayın) kaldırınca tekrardan indirir valoranta tıklayınca. Genişletmek için tıkla... Denedim bunu olmadı sabahtan beri deniyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Vanguard'ı kaldırın tekrardan kurdurmasına izin verin (Valorant'ı kaldırmayın) kaldırınca tekrardan indirir valoranta tıklayınca. Genişletmek için tıkla... Denedim bunu olmadı sabahtan beri deniyorum.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #9 Ayaz Tanis dedi: Valorant'ta VAL 51 diye bir uyarı alıyorum. Btün YouTube'daki çözümleri yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Windows güvenliğinden gerçek zamanlı korumayı kapatıp denermisiniz. Artı 0 Eksi
Ayaz Tanis dedi: Valorant'ta VAL 51 diye bir uyarı alıyorum. Btün YouTube'daki çözümleri yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Windows güvenliğinden gerçek zamanlı korumayı kapatıp denermisiniz.
K Kaganpro006 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #10 napcam hiçbişey olmuyor? Artı 0 Eksi