Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.761 Çözümler 10 Yer İstanbul 4 Haziran 2021 #1 Valorant 3 aylık banım vardı ve bitti fakat oyuna giremiyorum. Val 51 hatası veriyor bu sefer de ne yapmalıyım?
Valorant 3 aylık banım vardı ve bitti fakat oyuna giremiyorum. Val 51 hatası veriyor bu sefer de ne yapmalıyım?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Haziran 2021 #2 Vanguard kaldırıp tekrar indirin. Val 51 Vanguard hatasıdır. Artı 0 Eksi
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 4 Haziran 2021 #3 Stack dedi: Valorant 3 aylık banım vardı ve bitti fakat oyuna giremiyorum. Val 51 hatası veriyor bu sefer de ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlat düzelir. Artı 0 Eksi
Stack dedi: Valorant 3 aylık banım vardı ve bitti fakat oyuna giremiyorum. Val 51 hatası veriyor bu sefer de ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlat düzelir.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Haziran 2021 #4 Chavox dedi: PC'yi yeniden başlat düzelir. Genişletmek için tıkla... Ne kadar eminsiniz, hatayı bilmeden yorum yapıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Chavox dedi: PC'yi yeniden başlat düzelir. Genişletmek için tıkla... Ne kadar eminsiniz, hatayı bilmeden yorum yapıyorsunuz.
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 4 Haziran 2021 #5 InternetciMen dedi: Ne kadar eminsiniz, hatayı bilmeden yorum yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlatınca da düzeliyor bana kaç kere oldu. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Ne kadar eminsiniz, hatayı bilmeden yorum yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlatınca da düzeliyor bana kaç kere oldu.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Haziran 2021 #6 Chavox dedi: PC'yi yeniden başlatınca da düzeliyor bana kaç kere oldu. Genişletmek için tıkla... Sizde çözmüş olabilir fakat bu arkadaşta çözeceğine tam emin olamayız. Mesela yeniden başlatmayı "deneyebilirsiniz" yazsaydınız daha iyi olurdu. Artı 0 Eksi
Chavox dedi: PC'yi yeniden başlatınca da düzeliyor bana kaç kere oldu. Genişletmek için tıkla... Sizde çözmüş olabilir fakat bu arkadaşta çözeceğine tam emin olamayız. Mesela yeniden başlatmayı "deneyebilirsiniz" yazsaydınız daha iyi olurdu.
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 4 Haziran 2021 #7 InternetciMen dedi: Sizde çözmüş olabilir fakat bu arkadaşta çözeceğine tam emin olamayız. Mesela yeniden başlatmayı "deneyebilirsiniz" yazsaydınız daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Dostum bu hatanın birden fazla çözümü var senin bu şekilde hatayı bilmeden yorum yapıyorsun demen yanlış. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Sizde çözmüş olabilir fakat bu arkadaşta çözeceğine tam emin olamayız. Mesela yeniden başlatmayı "deneyebilirsiniz" yazsaydınız daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Dostum bu hatanın birden fazla çözümü var senin bu şekilde hatayı bilmeden yorum yapıyorsun demen yanlış.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Haziran 2021 #8 Chavox dedi: Dostum bu hatanın birden fazla çözümü var senin bu şekilde hatayı bilmeden yorum yapıyorsun demen yanlış. Genişletmek için tıkla... Söylediğim gibi "deneyebilirsiniz" yazmanız daha iyi olurdu, böylece linç vb. yemezdiniz. Konuya dönecek olursak Vanguard sil yükle yapıp PC'yi yeninden başlatın. Bazen banlar anakarta atıldığı için yeniden başlatma gerekiyor. Artı 0 Eksi
Chavox dedi: Dostum bu hatanın birden fazla çözümü var senin bu şekilde hatayı bilmeden yorum yapıyorsun demen yanlış. Genişletmek için tıkla... Söylediğim gibi "deneyebilirsiniz" yazmanız daha iyi olurdu, böylece linç vb. yemezdiniz. Konuya dönecek olursak Vanguard sil yükle yapıp PC'yi yeninden başlatın. Bazen banlar anakarta atıldığı için yeniden başlatma gerekiyor.