GargoyleTR Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 RAM 4 Ekran kartı amd readon hd 5400 İşlemci i3-2120 Cpu 3.30 ghz Bugün Valorant indirdim ilk başta Vanguard hatası oldu onu çözdüm fakat şimdi bu hata karşıma çıkmaya başladı. Nasıl düzeltirim bunu?
Bugün Valorant indirdim ilk başta Vanguard hatası oldu onu çözdüm fakat şimdi bu hata karşıma çıkmaya başladı. Nasıl düzeltirim bunu?
A Aristoz Picopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 Valorant hata kodları yazın hocam oradan bulabilirsiniz çözümü. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #3 GargoyleTR dedi: Bugün Valorant indirdim ilk başta Vanguard hatası oldu onu çözdüm fakat şimdi bu hata karşıma çıkmaya başladı. Nasıl düzeltirim bunu? Genişletmek için tıkla... Ban yemiş olabilirsin Vanguard'dan kaynaklı da olabilir ama Vanguard'ı baştan kurun ve ticket atın ban yedim mi diye. Artı 0 Eksi
GargoyleTR dedi: Bugün Valorant indirdim ilk başta Vanguard hatası oldu onu çözdüm fakat şimdi bu hata karşıma çıkmaya başladı. Nasıl düzeltirim bunu? Genişletmek için tıkla... Ban yemiş olabilirsin Vanguard'dan kaynaklı da olabilir ama Vanguard'ı baştan kurun ve ticket atın ban yedim mi diye.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 23 Şubat 2022 #4 GargoyleTR dedi: Bugün Valorant indirdim ilk başta Vanguard hatası oldu onu çözdüm fakat şimdi bu hata karşıma çıkmaya başladı. Nasıl düzeltirim bunu? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
GargoyleTR dedi: Bugün Valorant indirdim ilk başta Vanguard hatası oldu onu çözdüm fakat şimdi bu hata karşıma çıkmaya başladı. Nasıl düzeltirim bunu? Genişletmek için tıkla...