Valorant VAL 57 hatası

efx2m

Attopat
Daha fazla  
Sabahtan beri Valorant'a girmedim, yeni bilgisayarımı açtım ve Valorant giriş ekranına attı. Şifreyi değiştirdim virüs tarattım bir şey çıkmadı. Bana bilgisayarı yeniden başlatmamı söyledi. Başlattım olmadı. İki kere denedim sonunda açtı. Ama bilgisayar farklı gibiydi bir tık, sanki birisi girmiş gibi. Format atmak istiyorum ama o kadar yüklü şeyi indirecek kadar zamanım yok maalesef. Ne yapabilirim bu durumda?

Sabahtan beri Valorant'a girmedim, yeni bilgisayarımı açtım ve Valorant giriş ekranına attı. Şifreyi değiştirdim virüs tarattım bir şey çıkmadı. Bana bilgisayarı yeniden başlatmamı söyledi. Başlattım olmadı. İki kere denedim sonunda açtı. Ama bilgisayar farklı gibiydi bir tık, sanki birisi girmiş gibi. Format atmak istiyorum ama o kadar yüklü şeyi indirecek kadar zamanım yok maalesef. Ne yapabilirim bu durumda?
Eğer virüs girdiğini düşünüyorsan ve formata zamanın yoksa, PC'nin internet bağlantısını kesmelisin veri kaybı olmaması için ve dosyaların varsa yedeğini alıp, ya format attır yada internet kafeden format USB'si hazırlayıp kendin hallet.

Eğer virüs girdiğini düşünüyorsan ve formata zamanın yoksa, PC'nin internet bağlantısını kesmelisin veri kaybı olmaması için ve dosyaların varsa yedeğini alıp, ya format attır ya da internet kafeden format USB'si hazırlayıp kendin hallet.

Virüs olmadığına eminim fakat bilgisayar bir farklı oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı