Y yukrx Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Güncelleme yaptım ve Türkçe dili yok Riot Client'te ve oyuna ne yaptıysam giremedim.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 13 Ağustos 2023 #2 Bilgisayarı yeniden başlattın mı? yukrx dedi: Güncelleme yaptım ve Türkçe dili yok Riot Client'te ve oyuna ne yaptıysam giremedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? @yukrx Son düzenleme: 14 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Bilgisayarı yeniden başlattın mı? yukrx dedi: Güncelleme yaptım ve Türkçe dili yok Riot Client'te ve oyuna ne yaptıysam giremedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? @yukrx
KS KS Y yukrx Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 armas dedi: Bilgisayarı yeniden başlattın mı? Nasıl çözdün? @yukrx Genişletmek için tıkla... Başka bir yama geldi ve düzeldi oyun şu an bende. Artı 0 Eksi
armas dedi: Bilgisayarı yeniden başlattın mı? Nasıl çözdün? @yukrx Genişletmek için tıkla... Başka bir yama geldi ve düzeldi oyun şu an bende.