Valorant VAL62 hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Berat_Ali_55

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB KİNGSTON 1600 MHZ DDR3 (8+8)
Ekran kartı
MSİ RX 460 4GB
Anakart
MSİ 760 GM P21
İşlemci
AMD FX 6100
Selamlar arkadaşlar 3 gündür VAL62 hatasını çözmeye çalışıyorum ve bir türlü çözemedim. Hatada ise şöyle diyordu:
Platforma bağlanırken bir hata oluştu oyun istemcini yeniden başlat hata kodu VAL62.

Riot istemcimi yeniden başlatmayı beceremediğim için silip baştan yükledim ve sonuç aynı.

Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanguard kurulu mu?
Bu bağlantı sorun kodu internetiniz yavaş oldugundan dolayı böyle bir hata alıyor olabilirsiniz modeme reset atmayı deneyin.

Ayrıca DNS önbelleğinizi temizlemeyi ve VPN kullanmayı deneyin.

İyi sosyaller.

VPN ve DNS nedir bilmiyorum ayrıca internetim 50mbps ve kardeşimin bilgisayarında hiçbir sorun yok lütfen daha ayrıntılı anlatırmısın?

VPN ve DNS nedir bilmiyorum ayrıca internetim 50Mbps ve kardeşimin bilgisayarında hiçbir sorun yok lütfen daha ayrıntılı anlatır mısın?

VPN dediğimiz şey uzaktan erişim yoluyla farklı ağlara bağlanmayı sağlayan internet teknolojisidir. IP adresinizi değiştirmenize yarar bir VPN programı kurup bilgisayarınızda aktif edin ve tekrar deneyin olmazsa yardımcı olmaya çalışacağım
Proton VPN'in Free versiyonunu indirebilirsiniz.

Müsait bir zamanda deneyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…