Valorant "VAN 0" hatası

Merhaba. Daha yeni Valorant kurdum ama VAN 0 hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?

0​

Bağlantı HatasıVALORANT'ı ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.
Böyle yazıyor. İlk başta yeniden başlat bilgisayarı, olmazsa görev yöneticisinden bütün riot games, valorant programlarını kapatarak valorantı tekrar açarmısın?

Birçok şey denedim aslında, CMD komut girmek, bölge ayarından ülkeyi Amerika yapmak, servis ayarlarından hizmeti başlatmak vs yapmama rağmen aynı hata var.

Hizmetler'den "vgc" hizmetinin otomatik olarak çalışacak şekilde ayarlandığını kontrol edin.
Zaten öyle yaptım. Ama değişen birşey yok.

Evet.

Yaptım ama sorun düzelmedi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sanırım bu arkadaş çözümü bulmuş.

Pekala, her şeyi denemişsiniz sanırım. Riot istemcisini kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin, internetin sorun olabilir mi acaba?

Riot istemcisini kaldırdım ve sonra Valorantı açarken otomatik indirip kurdu ama yinede Van 0 hatası alıyorum. İnternetimde sorun yok. 112 Mbps Download ve 8-9 Mbps Upload'lı TTNET fiber kullanıyorum.

Riot istemcisini kaldırdım ve sonra Valorantı açarken otomatik indirip kurdu ama yinede Van 0 hatası alıyorum. İnternetimde sorun yok. 112 Mbps Download ve 8-9 Mbps Upload'lı TTNET fiber kullanıyorum.
İnternet simgesine sağ tıklayıp sorun gider seçeneğine basar mısınız? Olmazsa oyunu silip yeniden yüklemenizi tavsiye ederim.

İnternet simgesine sağ tıklayıp sorun gider seçeneğine basar mısınız? Olmazsa oyunu silip yeniden yüklemenizi tavsiye ederim.
En son çare oyunu yeniden kurmak gibi görünüyor. Oyun eğitim modunda düzgün çalışıyordu fakat ondan sonra normal moda girince VAN 0 hatası almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…