3 349155 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 435 Çözümler 3 6 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar oyuna girdikten sonra ilk bir drop giriyor ardından düzeliyor sonrasında herhangi bir sekmeye girdiğimde bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Arkadaşlar oyuna girdikten sonra ilk bir drop giriyor ardından düzeliyor sonrasında herhangi bir sekmeye girdiğimde bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.014 Çözümler 87 6 Mayıs 2024 #2 Çözüm: Valorant van-1 hatası Bu videoda Valorant'a öncelik verince van-1 hatasıyla karşılaşmanın çözümünü sundum. Hatayı yaşayan bakabilir. Bende yaşadığım için Riot'a bilet açtım bende işe yaradı. www.technopat.net
Çözüm: Valorant van-1 hatası Bu videoda Valorant'a öncelik verince van-1 hatasıyla karşılaşmanın çözümünü sundum. Hatayı yaşayan bakabilir. Bende yaşadığım için Riot'a bilet açtım bende işe yaradı. www.technopat.net