SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, oyuna giriyorum sorun yok başlıyoruz karakter seçme ekranında van 1 veriyor ara sıra, 2 kere oldu. Şimdi Vanguard'ı silip yükleyeceğim ve Alt Tab atınca oluyor bazen. Şu an Alt Tab yapmadım ona rağmen 2 kere attı, tüm oyunu onardım
Arkadaşlar, oyuna giriyorum sorun yok başlıyoruz karakter seçme ekranında van 1 veriyor ara sıra, 2 kere oldu. Şimdi Vanguard'ı silip yükleyeceğim ve Alt Tab atınca oluyor bazen. Şu an Alt Tab yapmadım ona rağmen 2 kere attı, tüm oyunu onardım
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #2 Valorant'ın sitesinde VAN 1, bağlantı hatası diye geçiyor.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 Sythexz dedi: Valorant'ın sitesinde VAN 1, bağlantı hatası diye geçiyor. https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045619633-VALORANT-Hata-Kodları Genişletmek için tıkla... hocam alakası yok bunu durmadan alıyorum kaç kere girip çıksamda oluyor
Sythexz dedi: Valorant'ın sitesinde VAN 1, bağlantı hatası diye geçiyor. https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045619633-VALORANT-Hata-Kodları Genişletmek için tıkla... hocam alakası yok bunu durmadan alıyorum kaç kere girip çıksamda oluyor
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 SirDeacon dedi: hocam alakası yok bunu durmadan alıyorum kaç kere girip çıksamda oluyor Genişletmek için tıkla... Ağ sürücülerinizi güncellemeyi deneyin hocam.
SirDeacon dedi: hocam alakası yok bunu durmadan alıyorum kaç kere girip çıksamda oluyor Genişletmek için tıkla... Ağ sürücülerinizi güncellemeyi deneyin hocam.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #5 Sythexz dedi: Ağ sürücülerinizi güncellemeyi deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... hocam videoda adam vanguardı silip yükleyin demişti sildim şuan yükleyemiyoorum napmam gerek
Sythexz dedi: Ağ sürücülerinizi güncellemeyi deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... hocam videoda adam vanguardı silip yükleyin demişti sildim şuan yükleyemiyoorum napmam gerek
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #6 SirDeacon dedi: hocam videoda adam vanguardı silip yükleyin demişti sildim şuan yükleyemiyoorum napmam gerek Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı olmuştu Riot destek bile düzeltemedi, Windows 11'e geçerek (veya format atarak) düzelttim.
SirDeacon dedi: hocam videoda adam vanguardı silip yükleyin demişti sildim şuan yükleyemiyoorum napmam gerek Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı olmuştu Riot destek bile düzeltemedi, Windows 11'e geçerek (veya format atarak) düzelttim.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #7 Sythexz dedi: Bende de aynısı olmuştu Riot destek bile düzeltemedi, Windows 11'e geçerek (veya format atarak) düzelttim. Genişletmek için tıkla... galiba vanguardı kurmayı başardım eğer hata devam ederse oyunu silip kuracağım teşşekürler
Sythexz dedi: Bende de aynısı olmuştu Riot destek bile düzeltemedi, Windows 11'e geçerek (veya format atarak) düzelttim. Genişletmek için tıkla... galiba vanguardı kurmayı başardım eğer hata devam ederse oyunu silip kuracağım teşşekürler