Çözüldü Valorant VAN-102 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
Merhaba ben 3-4 gün önce Valorant'a başladım. Başladığım günden beri VAN-102 bağlantı hatası ile karşılaşmaktayım beni oyundan atıyor, geri geliyorum oyuna oyun bitince bakıyorum 2 saat ban yemişim 2-3 kere oldu bu ve canımı sıkmaya başladı. Riot Games ile iletişime geçtim ve bana yapmam gereken bir şeyler söylediler hepsini yaptım fotoğrafa koydum zaten. Ancak 2 saattir cevap beklememe rağmen bir dönüş yok. Bir de siz değerli Technopat forum üyelerinden fikir almak istedim. Onlardan cevap gelince koyacağım yine buraya. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eyvallah kankam.
Sonuç budur arkadaşlar.
Selam arkadaşlar 1 aydan aşkın Valorant'da van 6 hatası alıyordum en son güncellemeden sonra van -102 hatası almaya başladım çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi destek de %90 paket kaybı yaşıyorsunuz bu durumda oyun oynayamasınız bende aradım öyle bir sıkıntı yok bilen varsa yardımcı olsun.

Benim sorunum düzeldi artık van 102 hatası almıyorum
Nasıl düzeldi söyler misin?
Van-102 Hatasını düzeltebilen varsa çözümü söylesin lütfen! Günlerdir Valorant Support ile iletişime geçiyorum ama hala çözümü bulamadılar. İnternetimle alakalı olabilir dediler. Ama CS:GO ve başka benzeri FPS oyunlarında hiç internetimle kaynaklı bir sorun olmadı. Paket kaybı testi yaptım ve internet sağlayıcımla görüştüm. Paket kaybı max %50 çıktı. Ama Valorant Support bana sürekli internetinden ve paket kaybından kaynaklı dedi. Pingim 28 ile 32'de dengeli dolaşıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…