Valorant VAN 1067 hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Serhat.48

Hectopat
Yer
Viseu
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
En son format atmadan önce 1 el girmiştim sonra format attım oyunu tekrar kurdum. Şu hatayı alıyorum Valorant'a ticket attım ilgilendiler fakat bağlantınızda sorun var deyip ticket ı kapattılar bir türlü bu sorunu gideremiyorum ne kadar yöntem varsa denedim hiçbir işe yaramıyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Riot Vanguard'ı silip tekrar kurdum, bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi başlattım, modemi kapatım açtım olmadı, oyunu silip tekrar kurdum yine işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• ss.png
    178,5 KB · Görüntüleme: 1.654
Secure Boot ve TPM 2.0'ın açık olduğunu Windows üzerinden de kontrol edin bende Secure Boot BIOS'ta açık olmasına rağmen Windows'ta kapalı görünüyordu.

Router ne nasıl değiştiricez knk

Router ne nasıl değiştiricez kanka

ADSL-VDSL hatlar için evde kullandığınız modem. Fiber içinde Router kullanılır. Bunu değiştirince sorun çözülmüştü. Router evde internete bağlanmanız için kullanılan yönlendiriciye verilen isim.

Önceden hile kullanan biriyle aynı takımda oynadınız mı veya farkında olmadan da oynamış olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…