Ali Demirtaşoğlu Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Yardım edin Secure Boot ve 2.0 aktif ettim ama olmuyor.
KS KS Ali Demirtaşoğlu Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #11 bulamadım başka bilen var mı Artı 0 Eksi
S Soon_joi Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #12 Mümkünse, sertifikalı bir tane almak daha iyidir. O zaman hata sayısı sıfıra yakın olacaktır. Bu benim tavsiyem, eğer burada bırakabilirsem. Artı 0 Eksi
Mümkünse, sertifikalı bir tane almak daha iyidir. O zaman hata sayısı sıfıra yakın olacaktır. Bu benim tavsiyem, eğer burada bırakabilirsem.
KS KS Ali Demirtaşoğlu Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #13 Soon_joi dedi: Mümkünse, sertifikalı bir tane almak daha iyidir. O zaman hata sayısı sıfıra yakın olacaktır. Bu benim tavsiyem, eğer burada bırakabilirsem. Genişletmek için tıkla... ne sertifikası Artı 0 Eksi
Soon_joi dedi: Mümkünse, sertifikalı bir tane almak daha iyidir. O zaman hata sayısı sıfıra yakın olacaktır. Bu benim tavsiyem, eğer burada bırakabilirsem. Genişletmek için tıkla... ne sertifikası