Merhaba arkadaşımla oynadığımda arkadaşımı oyundan Van 1067 hatası çıkıyor ve oyundan atıyor. Çok yöntem denedik ama beceremedik. Bende burada denemeye karar verdim bilgisayarı da iyi. (Benim bilgisayarımdan bir tık daha iyi bende hiçbir hata çıkmıyor.)
Merhaba arkadaşımla oynadığımda arkadaşımı oyundan Van 1067 hatası çıkıyor ve oyundan atıyor. Çok yöntem denedik ama beceremedik. Bende burada denemeye karar verdim bilgisayarı da iyi. (Benim bilgisayarımdan bir tık daha iyi bende hiçbir hata çıkmıyor.)
Merhaba arkadaşımla oynadığımda arkadaşımı oyundan Van 1067 hatası çıkıyor ve oyundan atıyor. Çok yöntem denedik ama beceremedik. Bende burada denemeye karar verdim bilgisayarı da iyi. (benim bilgisayarımdan bir tık daha iyi bende hiçbir hata çıkmıyor.)
Açık olmadığı müddetçe hata almaya devam edersiniz bu hatanın başlıca 2 sebebi var bir arkadaşın dediği gibi nadirde olsa Discord'da sebep olabiliyor çoğunlukla TPM 2 açık değildir Google da nasıl açılacğı var Valorant TPM 2 açmak yazın çıkar.