Valorant Van 152 hatası

glorwy7

Centipat
Arkadaşlar merhaba bugün Valorant'ta Van 152 hatası almaya başladım ve Valorant'a giremiyorum herhangi bir hile veya 3. parti yazılımda kullanmadım. Biraz araştırdım ve donanımsal bir ban oldugunu falan söylüyorlar. Yaklasık 4 ay suruyormus ama o kadar beklemek istemiyorum. Çözüm yolunu bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba bugün Valorant'ta Van 152 hatası almaya başladım ve Valorant'a giremiyorum herhangi bir hile veya 3. parti yazılımda kullanmadım. Biraz araştırdım ve donanımsal bir ban oldugunu falan söylüyorlar. Yaklasık 4 ay suruyormus ama o kadar beklemek istemiyorum. Çözüm yolunu bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Hile açmışşsınız. Ya da hile kullanan bir arkadaşınız sizin hesabınıza girmiş ve Donanım yasaklanmasına tabii tutulmuşsunuz. 4 ay sürmesinin bir garantisi yok, donanım uzaklaştırması hile kullanan kişinin girdiği tüm hesapların tamamen banlanması anlamına geliyor. Ban sürenin tam olarak ne olduğunu öğrenmek için ticket atman gerekiyor. 4 ay sonra açılacağının garantisi yok. "Genellikle" diyor zaten.

152​

Donanım UzaklaştırmasıBu genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına gelir. Başka soruların varsa lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

Hile açmışsınız. Ya da hile kullanan bir arkadaşınız sizin hesabınıza girmiş ve donanım yasaklanmasına tabii tutulmuşsunuz. 4 ay sürmesinin bir garantisi yok, donanım uzaklaştırması hile kullanan kişinin girdiği tüm hesapların tamamen banlanması anlamına geliyor. Ban sürenin tam olarak ne olduğunu öğrenmek için ticket atman gerekiyor. 4 ay sonra açılacağının garantisi yok. "genellikle" diyor zaten.

152​

Donanım UzaklaştırmasıBu genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına gelir. Başka soruların varsa lütfen bu sayfanın altından bize

Bilgisayarımı zaten yeni aldım 1 hafta oldu olmadı hesabımı da hiçkimseyle paylaşmadım arkadaşlarıma bile vermem hesabımı zaten çözümü yoksa ticketı nasıl açacağım sitesinde Support kısmında destek açmayı bulamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı