E enesxof21 Picopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Valorant'ta oyun oynarken bir anda VAN 185 hata kodu aldım. Sonrasında tekrar tekrar almaya başladım. Bazı arkadaşlar "hesabını çaldırmışsın" dediler fakat hesabımı çalmışsa neden şifreyi değiştirmiyor, ne yapmalıyım anlamadım.
Merhaba arkadaşlar, Valorant'ta oyun oynarken bir anda VAN 185 hata kodu aldım. Sonrasında tekrar tekrar almaya başladım. Bazı arkadaşlar "hesabını çaldırmışsın" dediler fakat hesabımı çalmışsa neden şifreyi değiştirmiyor, ne yapmalıyım anlamadım.
Kxtoqo Femtopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Hesaba birden fazla giriş yaptıysan olabilir böyle birşey. Riot Client'i kapatıp açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS E enesxof21 Picopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Kxtoqo dedi: Hesaba birden fazla giriş yaptıysan olabilir böyle bir şey. Riot Client'i kapatıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Birçok kez denedim fakat olmuyor tam maç esnasında oluyor. Artı 0 Eksi
Kxtoqo dedi: Hesaba birden fazla giriş yaptıysan olabilir böyle bir şey. Riot Client'i kapatıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Birçok kez denedim fakat olmuyor tam maç esnasında oluyor.
Kxtoqo Femtopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #4 O zaman direkt silip yükleyin. Çalıştıra girip ''%localappdata%'' yazın ve ordan Riot Games'i bul. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (5479).png 8,5 KB · Görüntüleme: 16 Artı 0 Eksi
KS KS E enesxof21 Picopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 2 kere silip yükledim HDD SSD geçirmeyi bile denedim hocam. Kxtoqo dedi: O zaman direkt silip yükleyin. Çalıştıra girip "%localappdata%" yazın ve oradan Riot Games'i bul. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
2 kere silip yükledim HDD SSD geçirmeyi bile denedim hocam. Kxtoqo dedi: O zaman direkt silip yükleyin. Çalıştıra girip "%localappdata%" yazın ve oradan Riot Games'i bul. Genişletmek için tıkla...
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 17 Haziran 2025 #6 enesxof21 dedi: Merhaba arkadaşlar, Valorant'ta oyun oynarken bir anda Van 185 hata kodu aldım. Sonrasında tekrar tekrar almaya başladım. Bazı arkadaşlar "hesabını çaldırmışsın" dediler fakat hesabımı çalmışsa neden şifreyi değiştirmiyor, ne yapmalıyım anlamadım. Genişletmek için tıkla... Riot Client'i yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
enesxof21 dedi: Merhaba arkadaşlar, Valorant'ta oyun oynarken bir anda Van 185 hata kodu aldım. Sonrasında tekrar tekrar almaya başladım. Bazı arkadaşlar "hesabını çaldırmışsın" dediler fakat hesabımı çalmışsa neden şifreyi değiştirmiyor, ne yapmalıyım anlamadım. Genişletmek için tıkla... Riot Client'i yeniden başlatın.
KS KS E enesxof21 Picopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #7 xquerzy dedi: Riot Client'i yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam. Artı 0 Eksi
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.223 Çözümler 7 Yer İstanbul 17 Haziran 2025 #8 Riot'un sitesine girip tüm cihazlardan çıkış yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi