eqNd Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Merhaba, bilgisayara format attım, farklı sistem yükledim ama her şekilde bu hatayı alıyorum oyunda. Herhangi bir yerde veriyor, sebebi nedir?
Merhaba, bilgisayara format attım, farklı sistem yükledim ama her şekilde bu hatayı alıyorum oyunda. Herhangi bir yerde veriyor, sebebi nedir?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.572 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 Normalde LoL içerisinde alınan bir hata kodu ama sizde de aynı durum yaşanmış olabilir, Riot Client'i kapatıp açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Normalde LoL içerisinde alınan bir hata kodu ama sizde de aynı durum yaşanmış olabilir, Riot Client'i kapatıp açmayı deneyin.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Aynı sorunu yaşamıştım. Biligsayarı kapatıp, üstüne fişlerini de çekince sorun düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS eqNd Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 Her seferinde pc açıyorum kapatıyorum hesap arkadaşımda da var acaba ondan olabilir mi ? Artı 0 Eksi
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.572 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 Hesaba birden fazla cihazdan giriş yapıldığında da VAN 185 hatası alabilirsiniz. Arkadaşınıza hesaptan çıkmasını söyleyin. Artı 0 Eksi
Hesaba birden fazla cihazdan giriş yapıldığında da VAN 185 hatası alabilirsiniz. Arkadaşınıza hesaptan çıkmasını söyleyin.
KS KS eqNd Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 Teşekkür ederim konuyu kapatabiliriz. Artı 0 Eksi
E emree4125 Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #7 misty rosetta dedi: Hesaba birden fazla cihazdan giriş yapıldığında da VAN 185 hatası alabilirsiniz. Arkadaşınıza hesaptan çıkmasını söyleyin. Genişletmek için tıkla... bende de bu hata var ama durduk yere oluyor Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: Hesaba birden fazla cihazdan giriş yapıldığında da VAN 185 hatası alabilirsiniz. Arkadaşınıza hesaptan çıkmasını söyleyin. Genişletmek için tıkla... bende de bu hata var ama durduk yere oluyor
kemal123321 Picopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #8 emree4125 dedi: Bende de bu hata var ama durduk yere oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende de vardı ama büyük ihtimalle kodlarda bir sorun vardır bence Vanguard'ı ve Valorant'ı silip yükle yapın düzelmezse virüs olabilir bende böyle olmuştu format attın. Artı 0 Eksi
emree4125 dedi: Bende de bu hata var ama durduk yere oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende de vardı ama büyük ihtimalle kodlarda bir sorun vardır bence Vanguard'ı ve Valorant'ı silip yükle yapın düzelmezse virüs olabilir bende böyle olmuştu format attın.
TrainerME Attopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #9 eqNd dedi: Teşekkür ederim konuyu kapatabiliriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü yazabilir misin? Bende de aynı hata var. Artı 0 Eksi
eqNd dedi: Teşekkür ederim konuyu kapatabiliriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü yazabilir misin? Bende de aynı hata var.
kemal123321 Picopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #10 TrainerME dedi: Nasıl çözdüğünü yazabilir misin? Bende de aynı hata var. Genişletmek için tıkla... İlk başta Riot Games ile alakalı her şeyi silmeniz lazım ondan sonra geri yükleyin bir süre bekleyin devam ederse format attın ben böyle yaptım. TrainerME dedi: Nasıl çözdüğünü yazabilir misin? Bende de aynı hata var. Genişletmek için tıkla... Olmazsa istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
TrainerME dedi: Nasıl çözdüğünü yazabilir misin? Bende de aynı hata var. Genişletmek için tıkla... İlk başta Riot Games ile alakalı her şeyi silmeniz lazım ondan sonra geri yükleyin bir süre bekleyin devam ederse format attın ben böyle yaptım. TrainerME dedi: Nasıl çözdüğünü yazabilir misin? Bende de aynı hata var. Genişletmek için tıkla... Olmazsa istediğiniz zaman yazabilirsiniz.