Sanırım HWID yemişsiniz ve spoof atmışsınız, spoof programınızda becerememiş işi tam olarak 3 ay bir bekleme süresi var diye biliyorum yasaklanmaların 3 ay sonra kalkacağını düşünüyorum.
Ticket üzerinden direk kaç ay banlı olduğunuza dair bilgi alabilirsiniz, sınırsız ban atma politikası yok diye biliyorum, eSpor'da hile bile 1 sene yasaklıyor oyuncuyu, değişmiş olabilir, emin değilim.
Ticket üzerinden direk kaç ay banlı olduğunuza dair bilgi alabilirsiniz, sınırsız ban atma politikası yok diye biliyorum, Espor'da hile bile 1 sene yasaklıyor oyuncuyu, değişmiş olabilir, emin değilim.
Hocam 2 yıldır banlıyım spoofer falan da denemedim 3.yasaklanma falan oluyor oda kullandığım Free spoofer delal olduğundan yani belirli bir süre sonra otomatik ban atıyor ve haksız yere RAT yedimden kaynaklı banlandım ticket acsamda nafile.
Hocam 2 yıldır banlıyım spoofer falan da denemedim 3.yasaklanma falan oluyor oda kullandığım Free spoofer delal olduğundan yani belirli bir süre sonra otomatik ban atıyor ve haksız yere RAT yedimden kaynaklı banlandım ticket acsamda nafile.