Valorant "Van -79" hatası

hoshimi

Hectopat
Daha fazla  
Allah'ın bir kulu denk gelmemiş şu hataya Vanguard kaldırdım, Update yaptım. Her şeyi yaptım olmuyor.

Allah'ın bir kulu denk gelmemiş şu hataya Vanguard kaldırdım, Update yaptım. Her şeyi yaptım olmuyor.
Sanırım HWID yemişsiniz ve spoof atmışsınız, spoof programınızda becerememiş işi tam olarak 3 ay bir bekleme süresi var diye biliyorum yasaklanmaların 3 ay sonra kalkacağını düşünüyorum.

Artı -1 Eksi
Kısacası neden yediniz bilmiyorum ama anakart banı yemişsiniz 3ay muhabbeti ne kadar doğru bilemiyorum

Hocam ilk ban 4 ay diye biliyorum sonraki aylar artıyor 4. Van'da sınırsız ban atıyor.
Ticket üzerinden direk kaç ay banlı olduğunuza dair bilgi alabilirsiniz, sınırsız ban atma politikası yok diye biliyorum, eSpor'da hile bile 1 sene yasaklıyor oyuncuyu, değişmiş olabilir, emin değilim.

Ticket üzerinden direk kaç ay banlı olduğunuza dair bilgi alabilirsiniz, sınırsız ban atma politikası yok diye biliyorum, Espor'da hile bile 1 sene yasaklıyor oyuncuyu, değişmiş olabilir, emin değilim.

Hocam 2 yıldır banlıyım spoofer falan da denemedim 3.yasaklanma falan oluyor oda kullandığım Free spoofer delal olduğundan yani belirli bir süre sonra otomatik ban atıyor ve haksız yere RAT yedimden kaynaklı banlandım ticket acsamda nafile.

Hesap banı açılmaz, cihaz banı açılıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…