Valorant "Van -79" hatası

hoshimi

Hectopat
Daha fazla  
Allah'ın bir kulu denk gelmemiş şu hataya Vanguard kaldırdım, Update yaptım. Her şeyi yaptım olmuyor.

Bende de aynı durum vardı ticketa cevap verip klasik bir iki çözüm önerdiler de bir anlamı yok maalesef. Sonra detaylı incelemek için cihazdan bayağı bir dosya toplayan bir uygulama indirtip o dosyaları istediler. Bekliyorum bakalım.

Ben gene sana atayım bana attıkları makaleyi bir dene istersen. Ama işe yarayacağını sanmıyorum.

Selamlarr,

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler. ^^ Buna sebep olabilecek bir kaç durum olabilir. Dilersen ilk bir kaç adımı yapalım. Sonrasında önümüze bakalım.

1. Denetim Masasını açalım. Ağ durumunu ve görevleri görüntüle simgesine tıklayalım.
  2. Sol taraftan Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin menüsüne tıklayalım.
  3. Mevcut internet bağlantının üzerine sağ tıklayalım ve Özellikler diyelim.
  4. Burada bulunan İnternet Protokolü Sürüm 6 (TCP/IPv6) yanındaki kutucuktan tikini kaldıralım.
  5. İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)'ü seçip, özellikler butonuna basalım.
  6. Üst kısımda Otomatik olarak bir IP adresi al seçili olduğundan emin olalım.
  7. Alt kısımda aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan seçeneğini seçip şunları yazalım; 1.1.1.1 - 1.0.0.1
  8. Tamam diyerek bunları onaylayalım.

Bu adımlardan sonra sorunun devam ederse, sorunun kaynağını bulabilmemiz için daha detaylı bir inceleme yapmamız gerekecek.
  1. BuradanRiot Onarım Aracı'nı indirelim. Bu program onarım yapmıyor, adına bakma.
  2. Sağ tıklayıp Yönetici Olarak Aç'alım.
  3. Karşına çıkan listede VALORANT'ı seçip Başlat'alım.
  4. Başlattıktan sonra masaüstünde oluşan kayıtları bize göndermen yeterli.

Dönüşünü beklemedeyim.

Benim attığım makale direkt linki de kopyalamış. Ama sen gene de o 2. aşamayı yapma indirip. Sana atacakları ticketı bekle bakalım.

Ben de şimdi 2. aşamayı yaptım fakat bir çözüm olacağını sanmıyorum muhtemelen Rooter'ımı banlamış olabilirler. Konu aydınlanınca aktif tutarım burayı.

Sanırım HWID yemişsiniz ve spoof atmışsınız, spoof programınızda becerememiş işi tam olarak 3 ay bir bekleme süresi var diye biliyorum yasaklanmaların 3 ay sonra kalkacağını düşünüyorum.

Yanlışın var hocam artık 4 ay atılıyor. Sabit hem de.

Allah'ın bir kulu denk gelmemiş şu hataya Vanguard kaldırdım, Update yaptım. Her şeyi yaptım olmuyor.
Bu gün başıma gelen olay yorumları okudum da ban vs demişler ban ile alakası yok durumun bağlantı sorunu hatası dns kullanıyorsanız sıfırlayın sabit ip kullanmıyorsanız modemi açıp kapatın kendiliğinden düzeliyor ben o şekilde hallettim olayın ban ile alakası yok

Son düzenleme:

HWID ban yedikten sonra dt olursan bu hatayı alıyorsun belki seninki gibi durup dururken yaşayanlar da vardır ama ban dedikleri sebep de doğru.

Aynı hatayı bende aldım. Herkes HWID ban demiş ama benim bu şekilde anakarttan banlanmış olma şansım %0. Bilgisayarı yeni topladım ve paketten yeni çıkmış anakart bu şekilde banlı gelmiş olamaz diye düşünüyorum. Vanguard kaldırdım, geri yükledim çözüldü fakat kalıcı bir çözüm olmadı, tekrar karşılaştım aynı sorunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…