Wreeze Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Bu Hatanın çözümü nedir? Hesabı daha yeni açtım fakat giremiyorum. Dosya Ekleri val.png 1,2 MB · Görüntüleme: 130
dinçer mert özer Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Wreeze dedi: Bu Hatanın çözümü nedir? Hesabı daha yeni açtım fakat giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Riot sistemini yeterli bulmazsa seni oyunlarına sokmuyor gibi bir şey var Artı 0 Eksi
Wreeze dedi: Bu Hatanın çözümü nedir? Hesabı daha yeni açtım fakat giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Riot sistemini yeterli bulmazsa seni oyunlarına sokmuyor gibi bir şey var
KS KS Wreeze Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 dinçer mert özer dedi: Bildiğim kadarıyla Riot sistemini yeterli bulmazsa seni oyunlarına sokmuyor gibi bir şey var Genişletmek için tıkla... sistemi yeni aldım ve 1 aydır rahat rahat girebiliyodum Artı 0 Eksi
dinçer mert özer dedi: Bildiğim kadarıyla Riot sistemini yeterli bulmazsa seni oyunlarına sokmuyor gibi bir şey var Genişletmek için tıkla... sistemi yeni aldım ve 1 aydır rahat rahat girebiliyodum
dinçer mert özer Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Wreeze dedi: sistemi yeni aldım ve 1 aydır rahat rahat girebiliyodum Genişletmek için tıkla... altta aynı sorundan muzdarip başka bir konunun sahibi ticket atmış çözülmüş Artı 0 Eksi
Wreeze dedi: sistemi yeni aldım ve 1 aydır rahat rahat girebiliyodum Genişletmek için tıkla... altta aynı sorundan muzdarip başka bir konunun sahibi ticket atmış çözülmüş
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.125 Çözümler 13 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #5 dinçer mert özer dedi: altta aynı sorundan muzdarip başka bir konunun sahibi ticket atmış çözülmüş Genişletmek için tıkla... Bu oyun baya baya çok iyi bir şekilde optimize edilmiş. Sistem yeniyse zaten çoğu bileşende maksimum 5 yıl önce üretilmiş olsa sistemi hayli hayli yeter Artı 0 Eksi
dinçer mert özer dedi: altta aynı sorundan muzdarip başka bir konunun sahibi ticket atmış çözülmüş Genişletmek için tıkla... Bu oyun baya baya çok iyi bir şekilde optimize edilmiş. Sistem yeniyse zaten çoğu bileşende maksimum 5 yıl önce üretilmiş olsa sistemi hayli hayli yeter