sakrucu1234 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Valorant bazen sorunsuz açılırken bazen VAN-81 hatası verip hiç açılmıyor. Genelde hesap değiştirdiğimde oluyor bu hata. Her şeyi denedim bir tek tamamen silip yüklemeyi denemedim.
Valorant bazen sorunsuz açılırken bazen VAN-81 hatası verip hiç açılmıyor. Genelde hesap değiştirdiğimde oluyor bu hata. Her şeyi denedim bir tek tamamen silip yüklemeyi denemedim.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 İnternetten baktığımda en iyi çözümü Valorant ve Vanguard'ı silip tekrar yüklemek diyor. İnternetiniz hızlıysa deneyebilirsiniz.
İnternetten baktığımda en iyi çözümü Valorant ve Vanguard'ı silip tekrar yüklemek diyor. İnternetiniz hızlıysa deneyebilirsiniz.
alper1616 Zeptopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 Zinederon dedi: İnternetten baktığımda en iyi çözümü Valorant ve Vanguard'ı silip tekrar yüklemek diyor. İnternetiniz hızlıysa deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternetim çkk yavaş bilgisayara format atıktan sonra oyunu yükledim bu hatayı verdi ne yapmalıyım?
Zinederon dedi: İnternetten baktığımda en iyi çözümü Valorant ve Vanguard'ı silip tekrar yüklemek diyor. İnternetiniz hızlıysa deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternetim çkk yavaş bilgisayara format atıktan sonra oyunu yükledim bu hatayı verdi ne yapmalıyım?