Valorant VAN-81 hatası

Bilgisayara format attrrdım ve oyunu yükledim (1, 30 saat falan sürdü) oyuna girmiyor. Bu hatayı veriyor ne yapmalıyım?
Vanguardın açık mı? Vanguardın açılmadıysa da uyarı veriyor. Görev yöneticisinden vanguardın açılışta açılmasına izin ver. Bazen bilgisayarını yeniden başlatsan bile açılmıyor. Valorant client bozuk problemli. Bazen bilgisayarı 2-3 kere yeniden başlatsamda bir şeyler hata veriyor. Hiç sorunsuz bir giriş yapamıyorum.

Vanguard'ın açık mı? Vanguard'ın açılmadıysa da uyarı veriyor. Görev Yöneticisi'nden Vanguard'ın açılışta açılmasına izin ver. Bazen bilgisayarını yeniden başlatsan bile açılmıyor. Valorant Client bozuk problemli. Bazen bilgisayarı 2-3 kere yeniden başlatsamda bir şeyler hata veriyor. Hiç sorunsuz bir giriş yapamıyorum.

Vanguard açık şu anda internete yazan her şeyi yaptım zaten yeni format atığım için yapacak çok bir şeyde yoktu IP'yi ayarladım Valorant yüksek te çalışıyor antivirüs yok.

Vanguard açık şu anda internete yazan her şeyi yaptım zaten yeni format atığım için yapacak çok bir şeyde yoktu IP'yi ayarladım Valorant yüksek te çalışıyor antivirüs yok.
Anlıyorum. Dediğim gibi Valorant'ın clienti kötüdür. Bende 2 aydır TPM hatası alıyorum ve daha 2 gün önce düzeldi. Riot Games e E-posta atın. Üstüne düşün. Çok sallamasyon iş yapıyorlar. Benim sorunumu bile 2 ayda çözdüler. Sizde bir e posta atarak darlayın.

Anlıyorum. Dediğim gibi Valorant'ın Client'i kötüdür. Bende 2 aydır TPM hatası alıyorum ve daha 2 gün önce düzeldi. Riot Games'e e-posta atın. Üstüne düşün. Çok sallamasyon iş yapıyorlar. Benim sorunumu bile 2 ayda çözdüler. Sizde bir e-posta atarak darlayın.

Bu 1067 de TPM'le alakalı bir şeymiş galiba ticket atım Valorant'a az önce.

Anlıyorum. Dediğim gibi Valorant'ın Client'i kötüdür. Bende 2 aydır TPM hatası alıyorum ve daha 2 gün önce düzeldi. Riot Games'e e-posta atın. Üstüne düşün. Çok sallamasyon iş yapıyorlar. Benim sorunumu bile 2 ayda çözdüler. Sizde bir e-posta atarak darlayın.

Az önce 81 sorunu vgc yi yeniden başlatınca düzeldi am aşimdi 1067 başladı.

Oyunu bırakcak vala bu hızla CS'ye başlarım.

Konuyu şimdi öğrendim TPM değilmiş, Secure Boot açmamı istiyor hata ama benim BIOS eski açılmıyor o yüzden. Pcwinmax marka anakart olduğundan güncelemeyide bilmiyorum.
Riot games’e bu zamana kadar böyle bir sorun ile karşılaşmadan oyunumu oynuyordum ama şimdi oynayamıyorum bunu düzeltin diye ticket at. Daha sonra sana şunu şunu yap diyecek, hepsini yaptığını söyle ama yapma. Onlara ben bunları yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum düzeltin 1 günde ne değişmiş olabilir gibi sitemlerde bulunun. Daha sonra düzeltmeye çalışıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı