Çözüm Valorant Van 9001 hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oradan indirdim zaten?
Kanka o zaman Valorant'ın hatayı fixlemesini bekleyeceksin. O sırada BIOS'una tekrar bak. Belki bir şey kaçırmışındır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah ilk girdiğimde zaten kendime de çevirip BIOS da aktif ettim Vanguard'la alaklı.
O zaman senlik bir hata kalmadı Riotun yapmasını bekliyeceğiz.

Asla işe yaramıyor.

TPM 2.0 benim TPM çekirdeğim. Ama Secure Boot asla açılamıyor. Resmi ISO, Insider Preview ile indirmiştim. Windows Update ile. Ancak Secure Boot hiç açılmıyor. Sistem UEFI, Gigabyte anakart.

Secure Boot kısmının resmini atar mısın BIOS'dan.

Sorunu çözdüm ben. Biosdan tpm disabled yapılcak. Os type ı windows uefi moduna çekilcek. Csm support da disabled yapınca sorunsuz giriyor. İşletim sistemim w11

Ben de TPM açıktı, Secure Boot' u açarak sorunu çözdüm.

Windows 11 sorununu cözen arkadaşlar benimle iletişime gecerler mi ben yapamadım yardımcı olursanız cok sevinirim Discord'dan eklerseniz cok güzel olur.
55Games | walker#5583

Sorunu çözdüm ben. BIOS'dan TPM disabled yapılcak. OS type ı Windows UEFI moduna çekilcek. CSM Support da disabled yapınca sorunsuz giriyor. İşletim sistemim W11.

Ben de TPM açıktı, Secure Boot'u açarak sorunu çözdüm.

Bana da yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 sorununu cözen arkadaşlar benimle iletişime gecerler mi ben yapamadım yardımcı olursanız cok sevinirim Discord'dan eklerseniz cok güzel olur.
55Games | walker#5583

Bana da yardımcı olur musunuz?
Sizdeki problem nedir acaba?
Sizdeki problem nedir acaba?
Çok bilgim yok ben de yabancı forumlardan görüp çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…