Çözüm Valorant Van 9001 hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows 11 sorununu cözen arkadaşlar benimle iletişime gecerler mi ben yapamadım yardımcı olursanız cok sevinirim Discord'dan eklerseniz cok güzel olur.
55Games | walker#5583

Bana da yardımcı olur musunuz?
Olalım. Ben de aynı durumu yaşıyordum kendi imkanlarımla çözdüm. Anakart modelini yazman lazım önce.

@ggteam Bunları yapmak bilgisayara zarar vermez değil mi bir de casper excalibur kullanıyorum bios ayarlarına f2 bassam da girilmiyor

@ggteam Gigabyte anakart kullanan kimse yazsın derdine derman olayım.
TPM 2.0 benim TPM çekirdeğim. Ama Secure Boot asla açılamıyor. Resmi ISO, Insider Preview ile indirmiştim. Windows Update ile. Ancak Secure Boot hiç açılmıyor. Sistem UEFI, GIGABYTE ana kart.
Yardım edebilirim.

@ggteam Bunları yapmak bilgisayara zarar vermez değil mi bir de casper excalibur kullanıyorum bios ayarlarına f2 bassam da girilmiyor
Merak etmeyin bilgisayarınıza birşey olmaz. Biz sadece bilgisayarınızda açık olmayan ayarları açıyoruz.

Ben de tpm açmadan sadece secure boot ile çözdüm.(Hem tpm hem secure boot açık değilken windows update Windows 11 e güncelleyebilirsiniz dedi.)

Secure boot configuration'da neler var? Şifre oluşturmayı denedin mi? Bazen şifre oluşturmak gerekebiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodakilerin aynısını uygularsam olur gailba deneyeceğim

@ggteam Unreal engine ile ilgili danışabilmek için discord verebilir misin?

Ben de tpm açmadan sadece secure boot ile çözdüm.(Hem tpm hem secure boot açık değilken windows update Windows 11 e güncelleyebilirsiniz dedi.)
Bende TPM vardı Secure Boot yoktu işte bende de sadece TPM olması yetti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…