C crysis34 Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. İnternet kafeye geldim iki farklı bilgisayar da da denedim fakat bu hatayı veriyor. Sadece benim hesabımda veriyor bu hatayı. Dosya Ekleri IMG_20250131_150008.jpg 99,6 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar. İnternet kafeye geldim iki farklı bilgisayar da da denedim fakat bu hatayı veriyor. Sadece benim hesabımda veriyor bu hatayı.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.761 Makaleler 6 Çözümler 531 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Ocak 2025 #2 @crysis34 Vanguard yazılımını kaldırın. Oyun tekrar yükler. VALORANT Hata Kodları VALORANT’ta yolunda gitmeyen bir şeyler mi var? Telaşlanma. Biz bunun için varız. Eğer bir hata kodu aldıysan, büyük ihtimalle yanında bir de numara göreceksin. Ne anlama geldiğini anlamak için bu ... support-valorant.riotgames.com Artı 0 Eksi
@crysis34 Vanguard yazılımını kaldırın. Oyun tekrar yükler. VALORANT Hata Kodları VALORANT’ta yolunda gitmeyen bir şeyler mi var? Telaşlanma. Biz bunun için varız. Eğer bir hata kodu aldıysan, büyük ihtimalle yanında bir de numara göreceksin. Ne anlama geldiğini anlamak için bu ... support-valorant.riotgames.com