arasduven Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Valorant'ta hesap aldım ama böyle bir hata aliyorum, bu hatayı nasıl çözerim? Dosya Ekleri IMG-20240624-WA0013.jpg 214,8 KB · Görüntüleme: 90 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
L lorex0 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 arasduven dedi: Arkadaşlar Valorant'ta hesap aldım ama böyle bir hata aliyorum, bu hatayı nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Bende bugün hesap aldım aynı sorun bende de var ilginç.
arasduven dedi: Arkadaşlar Valorant'ta hesap aldım ama böyle bir hata aliyorum, bu hatayı nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Bende bugün hesap aldım aynı sorun bende de var ilginç.
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 arasduven dedi: Arkadaşlar Valorant'ta hesap aldım ama böyle bir hata aliyorum, bu hatayı nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... kendi hesabınızda girdiğinizde aynı hata ile karşılaşıyor musunuz?
arasduven dedi: Arkadaşlar Valorant'ta hesap aldım ama böyle bir hata aliyorum, bu hatayı nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... kendi hesabınızda girdiğinizde aynı hata ile karşılaşıyor musunuz?
arasduven Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 Hayır Ama galiba aldığım hesabın kurulduğu PC de Tom 2.0 acik ve bende açık değil onadan sorun yapiyor
Hayır Ama galiba aldığım hesabın kurulduğu PC de Tom 2.0 acik ve bende açık değil onadan sorun yapiyor
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 arasduven dedi: Hayır Ama galiba aldığım hesabın kurulduğu PC de Tom 2.0 acik ve bende açık değil onadan sorun yapiyor Genişletmek için tıkla... 2.0 özelliğinizi açarsanız düzelir dediğiniz gibi
arasduven dedi: Hayır Ama galiba aldığım hesabın kurulduğu PC de Tom 2.0 acik ve bende açık değil onadan sorun yapiyor Genişletmek için tıkla... 2.0 özelliğinizi açarsanız düzelir dediğiniz gibi
ardaltunel Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Monitör: Viewsonic 27 Xg2702 Klavye: Logitech G915 Lightspeed TKL Mouse: Logitech G Pro X Superlight Kulaklık: HyperX Cloud II Wireless Ekran Kartı: Radeon RX 580 İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4440 Anakart: Asus H81M-K Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 26 Haziran 2024 #6 arasduven dedi: Arkadaşlar Valorant'ta hesap aldım ama böyle bir hata aliyorum, bu hatayı nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Hocam hesap paylaşımından dolayı hesabı incelemeye almışlar sanırım. (sadece o hesapta oluyor ise bu sorunun nedeni budur)
arasduven dedi: Arkadaşlar Valorant'ta hesap aldım ama böyle bir hata aliyorum, bu hatayı nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Hocam hesap paylaşımından dolayı hesabı incelemeye almışlar sanırım. (sadece o hesapta oluyor ise bu sorunun nedeni budur)