Mehmett12 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 Secure Boot'a geliyorum enabled yapamıyorum user falan bir şeyler diyor.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 12 Şubat 2024 #2 Sistem özellikleri nedir? Artı 0 Eksi
WTarezz Femtopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 Valorant'ı ve Vanguard'ı kaldırın ve ardından yeniden yükleyin. Antivirüsünüzü geçici olarak devre dışı bırakın. Modeminizi ve yönlendiricinizi kapatıp açın. Bilgisayarınızı formatlayın. Not: Aksi takdirde düzelmeyecektir! Artı 0 Eksi
Valorant'ı ve Vanguard'ı kaldırın ve ardından yeniden yükleyin. Antivirüsünüzü geçici olarak devre dışı bırakın. Modeminizi ve yönlendiricinizi kapatıp açın. Bilgisayarınızı formatlayın. Not: Aksi takdirde düzelmeyecektir!
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2024 #4 Mehmett12 dedi: Secure Boot'a geliyorum enabled yapamıyorum user falan bir şeyler diyor. Genişletmek için tıkla... Yazının detaylı fotoğrafını atabilir misin? Artı 0 Eksi
Mehmett12 dedi: Secure Boot'a geliyorum enabled yapamıyorum user falan bir şeyler diyor. Genişletmek için tıkla... Yazının detaylı fotoğrafını atabilir misin?
WTarezz Femtopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #5 efendim Technopat sitede sizin gibi sorun yaşayanlara baktım boyle bir çözüm bulmuslar BIOS'a gir Secure Boot'u aç. Mehmett12 dedi: Secure Boot'a geliyorum enabled yapamıyorum user falan bir şeyler diyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
efendim Technopat sitede sizin gibi sorun yaşayanlara baktım boyle bir çözüm bulmuslar BIOS'a gir Secure Boot'u aç. Mehmett12 dedi: Secure Boot'a geliyorum enabled yapamıyorum user falan bir şeyler diyor. Genişletmek için tıkla...