Valorant Van: Restriction TPM 2.0 enabled hatası

IKettyRawNaw

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam, almış olduğum hata "TPM 2.0 enabled" hatası. Windows 10 Pro kullanıyorum, yaklaşık 10 gün önce hiç böyle bir sorun yoktu. Aslında ilk verdiği hatada "Secure Boot" vardı onu BIOS'tan aktif ettim fakat anakartım TPM desteklemiyor BIOS'umu güncelledim yine de yok. Arkadaşım da Windows 10 Pro kullanıyor onun anakartıda TPM desteklemiyor ama hiç böyle bir hata ile karşılaşmadı. Birçok çözüm yolu denedim işin içinden çıkamadım. Hatayı ilk verdiği zamanlarda 2-3 kere Tamam'a basıp oyuna tekrar giriş yaptığım oldu hatta 3-4 map oynamışlığım bile var. Son 4 gündür hiçbir şekilde oyuna giriş yapamıyorum pat diye karşıma çıkıyor bu hata. Valorant destek ekibinin de vermiş olduğu hiçbir çözüm maalesef etki etmedi, en son "bu konuda gerekli birimlerimizi bilgilendirdik. Yaşadığın bu sorun hakkında araştırmalara başladık." dediler. Beklemek sıkıcı o yüzden konu açmak istedim. Sorunu çözebilen birileri vardır belki.

Dosya Ekleri

• hata2.png
    815,2 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Windows 11 ile gelen bir zorunluluk olmuştu Valorant için, ama sanırım işe yaraması hoşlarına gitti ve bunu Windows 10 kullanıcılarına da dayatmak istediler. Yeni nesil sistem kullananlar için bir sorun teşkil etmiyor elbette, ama biraz eski sistem kullananlar için kötü haber.

Kanka ben desteğe yazınca cözüldü. "bu konuda gerekli birimlerimizi bilgilendirdik. Yaşadığın bu sorun hakkında araştırmalara başladık." bana da bunu yazdılar, sonra oyuna girince açıldı.

Selam aynı hatayı bende alıyorum, dün aksam 19.00 civarinda başladı ve hala çözemedim. Forumlarda söylenilen her şeyi yaptım senin uyguladıgın gibi bu sefer de " Secure Boot verification failure" hatasını almaya başladım. Çözümlendiyse lütfen yardımcı olur musunuz?

Çözebildiniz mi ?,
Selam aynı hatayı bende alıyorum, dün aksam 19.00 civarinda başladı ve hala çözemedim. Forumlarda söylenilen her şeyi yaptım senin uyguladıgın gibi bu sefer de " Secure Boot verification failure" hatasını almaya başladım. Çözümlendiyse lütfen yardımcı olur musunuz?

henüz bende çözemedim artık saldım da açıkçası neler denedin ama belki sende düzelir van resection mu alıyorsun yoksa van 9005 mi

henüz bende çözemedim artık saldım da açıkçası neler denedin ama belki sende düzelir van resection mu alıyorsun yoksa van 9005 mi

Arkadaşlar eğer bütün yolları deneyip hala çözüme ulaşamadıysanız, riot games'e sorununuzu anlatan bir bilet göndermeniz gerekiyor. Ben bütün yolları denemiştim hiçbiri çözüme ulaşmadı bilet gönderdim bir kaç gün sonra oyuna güncelleme getirdiler ve çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…