Y YigithanEricekli Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #1 Merhaba Valorant'a VAN1067 kodlu hata yüzünden giriş yapamıyorum, ve girerken TPM 2.0 açmamı istiyor fakat anakartımda TPM açık. Nasıl çözebilirim?
Merhaba Valorant'a VAN1067 kodlu hata yüzünden giriş yapamıyorum, ve girerken TPM 2.0 açmamı istiyor fakat anakartımda TPM açık. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Snorem 18 Mayıs 2022 YigithanEricekli dedi: Merhaba Valorant'a VAN1067 kodlu hata yüzünden giriş yapamıyorum, ve girerken TPM 2.0 açmamı istiyor fakat anakartımda TPM açık. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot seçeneğini açmayı deneyin.
YigithanEricekli dedi: Merhaba Valorant'a VAN1067 kodlu hata yüzünden giriş yapamıyorum, ve girerken TPM 2.0 açmamı istiyor fakat anakartımda TPM açık. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot seçeneğini açmayı deneyin.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 18 Mayıs 2022 #2 YigithanEricekli dedi: Merhaba Valorant'a VAN1067 kodlu hata yüzünden giriş yapamıyorum, ve girerken TPM 2.0 açmamı istiyor fakat anakartımda TPM açık. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot seçeneğini açmayı deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
YigithanEricekli dedi: Merhaba Valorant'a VAN1067 kodlu hata yüzünden giriş yapamıyorum, ve girerken TPM 2.0 açmamı istiyor fakat anakartımda TPM açık. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot seçeneğini açmayı deneyin.
4 474510 Decapat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Çözümler 4 18 Mayıs 2022 #3 Snorem dedi: BIOS'tan Secure Boot seçeneğini açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ya da Riot Vanguard'ı silip yükleyin. En azından ben bu şekilde çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Snorem dedi: BIOS'tan Secure Boot seçeneğini açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ya da Riot Vanguard'ı silip yükleyin. En azından ben bu şekilde çözmüştüm.
KS KS Y YigithanEricekli Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #4 Snorem dedi: BIOS'tan Secure Boot seçeneğini açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol dostum oldu. Artı 0 Eksi
Snorem dedi: BIOS'tan Secure Boot seçeneğini açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol dostum oldu.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 18 Mayıs 2022 #5 YigithanEricekli dedi: Çok sağ ol dostum oldu. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil efendim. Artı 0 Eksi