Valorant VAN1067 hatası

İşletim sistemi
Windows 11

alperenht

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB HP RAM 1x16
Ekran kartı
XFX RX 6500 XT 4 GB
Anakart
ASUS B450M DRAGON
İşlemci
AMD RYZEN 5 3600
Oyuna bir girdim. VAN1067 diye hata verdi ve vermeye devam etti. Çözüm aradım oyunu 2 kere silip yükledim ve hizmetlerden vgc başlat diyorlardı, yaptım yine olmadı. Vanguard'ı ve Riot Client'i silip yükledim. Yetmedi. BIOS resetledim default ayarlarına. Yine düzelmedi. Hala VAN1067 hatası alıyorum. Oyuna giremiyorum. Birkaç gün önce çok rahat bir şekilde oynuyordum oyunu. Var mı çözebilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman bir desteğe yazabilirsiniz. Onlar da klasik cevapları verirler ama direkt olmadı denedim falan derseniz daha ayrıntılı yardımcı olurlar.
Vallahi benim bildiğim de öyle olması lazım bilinen bütün ayarlar yapılı BIOS'ta ama yok açılmıyor.

O zaman bir desteğe yazabilirsiniz. Onlar da klasik cevapları verirler ama direkt olmadı denedim falan derseniz daha ayrıntılı yardımcı olurlar.

Bi denediğim çözümleri söyleyerek yazdım. Cevap bekliyorum şu an destekten.

Bir denediğim çözümleri söyleyerek yazdım. Cevap bekliyorum şu an destekten.

Bir şeyi fark ettim hizmetlerden Vgc'yi başlatıyorum Valoranta giriyorum hatayı veriyor çıkıp baktım hizmetlere vgc hizmeti durmuştu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…