unutmabeniAsla Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:23 #1 Merhaba, Launcher'da VAN 185 ve VAN 84 hatası alıyorum. Oyundaysa Vanguard'ın çalışması gerekiyor diye bir hata alıyorum. Sizce bunların sebebi nedir? Windows 10 desteği kesilmiş, ondan olabilir mi?
Merhaba, Launcher'da VAN 185 ve VAN 84 hatası alıyorum. Oyundaysa Vanguard'ın çalışması gerekiyor diye bir hata alıyorum. Sizce bunların sebebi nedir? Windows 10 desteği kesilmiş, ondan olabilir mi?
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:28 #2 Windows'la alakalı değildir. 185 için böyle bir yazı var. Bağlantı Hatası - VALORANT İstemcisi’ni 7 günden uzun süre açık bırakmaktan veya istemcide birden fazla cihazdan oturum açmaktan kaynaklanabilir.VALORANT ve Riot İstemcisi’ni yeniden başlat ve diğer cihazlarda istemci oturumunu kapat.
Windows'la alakalı değildir. 185 için böyle bir yazı var. Bağlantı Hatası - VALORANT İstemcisi’ni 7 günden uzun süre açık bırakmaktan veya istemcide birden fazla cihazdan oturum açmaktan kaynaklanabilir.VALORANT ve Riot İstemcisi’ni yeniden başlat ve diğer cihazlarda istemci oturumunu kapat.