Valorant VAN9001 hatası

mertcandg55

Hectopat
Daha fazla  
1721997375982.png

Oyunu açtım biraz oynadım bu hata geldi sistemim CPU i3 4130 ekran kartı GT1030 tüm sürücüler güncel. Windows 11 kullanıyorum BIOS ayarlarım American Megatrends.

Bilgisayarında TPM 2.0 Özelliği yoksa kullanamassın.

Windows 10 yükleyerek oynayabilirsin

Anakartınızda TPM güvenlik çipi yok ise, yani eski bir anakart kullanıyorsanız (anakartınızın modelini araştırıp TPM çipi olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Eğer var ise BIOS ayarlarından aktif etmeniz lazım). Oyunu oynamanızın hiçbir yolu yok maalesef.

Eki Görüntüle 2264953

Oyunu açtım biraz oynadım bu hata geldi sistemim CPU i3 4130 ekran kartı GT1030 tüm sürücüler güncel. Windows 11 kullanıyorum BIOS ayarlarım American Megatrends.
Anakart TPM 2.0 destekliyorsa Secure Boot ile onu açın. Eğer desteklemiyor da Windows 10'a dönmekte fayda var.

Windows 11'de Valorant oynaman için, Vanguard TPM 2.0 kullanmanı istiyor daha fazla güvenlik için. Sende olmadığı için oynayamazsın Windows 11'de, oynamak istiyorsan Windows 10'a dön.

Bilgisayarında TPM 2.0 özelliği yoksa kullanamazsın.

Windows 10 yükleyerek oynayabilirsin.

Hayır hocam Windows 10 ada TPM getirmişler 2 tane konuda gördüm ve kuzenimde giremiyor TPM hatası veriyor belki onlara özgü bir şeydir bilmiyorum ve TPM olmadan Windows 11 de Valorant giremezsiniz hocam.

Windows 10'da oynayabiliyorum TPM'im yok?

Windows 11 TPM gerektiriyor sen flash bellekle geçtiysen Windows 11'e Rufus'tan TPM gereksinimini kaldırdın sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı