Atanos Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 15 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2024 #1 RAM 8Gb 3200Mhz Ram 2X Ekran kartı Rx580 Anakart H610M-K gigabayt İşlemci İ3 12100F Windows 11 kurulu bilgisayarımda güvenli ön yükleme ayarını açamıyorum. Secure Boot aktif, TPM2.0 aktif her şey olması gibi ama güvenli ön yükleme açılmıyor. Bu sorun Valorant oyunumu açmama engel oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Windows 11 kurulu bilgisayarımda güvenli ön yükleme ayarını açamıyorum. Secure Boot aktif, TPM2.0 aktif her şey olması gibi ama güvenli ön yükleme açılmıyor. Bu sorun Valorant oyunumu açmama engel oluyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.975 Makaleler 1 Çözümler 560 7 Haziran 2024 #2 BIOS ayarlarını sıfırlayıp tekrar Secure Boot ve TPM'i aç. Artı 0 Eksi
KS KS Atanos Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 15 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2024 #3 GFYT dedi: BIOS ayarlarını sıfırlayıp tekrar Secure Boot ve TPM'i aç. Genişletmek için tıkla... Secure boot ve TPM zaten açık. BİOS ayarlarını sıfırlamamın herhangi bir zararı olur mu ? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: BIOS ayarlarını sıfırlayıp tekrar Secure Boot ve TPM'i aç. Genişletmek için tıkla... Secure boot ve TPM zaten açık. BİOS ayarlarını sıfırlamamın herhangi bir zararı olur mu ?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.975 Makaleler 1 Çözümler 560 7 Haziran 2024 #4 Atanos dedi: Secure Boot ve TPM zaten açık. BIOS ayarlarını sıfırlamamın herhangi bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. W11 kurduğun ISO'da Rufus ile herhangi değişiklik yaptın mı? BIOS'un güncel mi? Artı 0 Eksi
Atanos dedi: Secure Boot ve TPM zaten açık. BIOS ayarlarını sıfırlamamın herhangi bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. W11 kurduğun ISO'da Rufus ile herhangi değişiklik yaptın mı? BIOS'un güncel mi?
KS KS Atanos Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 15 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2024 #5 GFYT dedi: Sorun olmaz. W11 kurduğun ISO'da Rufus ile herhangi değişiklik yaptın mı? BIOS'un güncel mi? Genişletmek için tıkla... bios güncel. Rufus ile alakalı hiçbir ayarı ellemedim direkt olduğu gibi kurdum Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sorun olmaz. W11 kurduğun ISO'da Rufus ile herhangi değişiklik yaptın mı? BIOS'un güncel mi? Genişletmek için tıkla... bios güncel. Rufus ile alakalı hiçbir ayarı ellemedim direkt olduğu gibi kurdum