H Heisenberg18 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #1 Bu hatayı verip oyundan attı. Çözümü ne? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2025
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.727 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2025 #2 Heisenberg18 dedi: Bu hatayı verip oyundan attı. Çözümü ne? Eki Görüntüle 2582760 Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarından Secure Boot'u açın. Olmazsa Secure Boot key' kısmını resetleyin default olarak mı gözüküyordu hatırlamıyorum ama öyle olması lazım. Artı 0 Eksi
Heisenberg18 dedi: Bu hatayı verip oyundan attı. Çözümü ne? Eki Görüntüle 2582760 Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarından Secure Boot'u açın. Olmazsa Secure Boot key' kısmını resetleyin default olarak mı gözüküyordu hatırlamıyorum ama öyle olması lazım.
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #3 Vanguard sistemi oynayabilmeniz için Secure Boot'u açmanızı istiyor. Açıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS H Heisenberg18 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #4 dixtuel dedi: BIOS ayarlarından Secure Boot'u açın. Olmazsa Secure Boot key' kısmını resetleyin default olarak mı gözüküyordu hatırlamıyorum ama öyle olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hennessey dedi: Vanguard sistemi oynayabilmeniz için Secure Boot'u açmanızı istiyor. Açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılıyor video foto Felan varmı Artı 0 Eksi
dixtuel dedi: BIOS ayarlarından Secure Boot'u açın. Olmazsa Secure Boot key' kısmını resetleyin default olarak mı gözüküyordu hatırlamıyorum ama öyle olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hennessey dedi: Vanguard sistemi oynayabilmeniz için Secure Boot'u açmanızı istiyor. Açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılıyor video foto Felan varmı
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.314 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #5 Heisenberg18 dedi: Nasıl açılıyor video foto Felan varmı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Heisenberg18 dedi: Nasıl açılıyor video foto Felan varmı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS H Heisenberg18 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #6 dixtuel dedi: BIOS ayarlarından Secure Boot'u açın. Olmazsa Secure Boot key' kısmını resetleyin default olarak mı gözüküyordu hatırlamıyorum ama öyle olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hennessey dedi: Vanguard sistemi oynayabilmeniz için Secure Boot'u açmanızı istiyor. Açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... swaghos dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu mu Dosya Ekleri 1759579769867476900831420665443.jpg 109,8 KB · Görüntüleme: 5 Artı 0 Eksi
dixtuel dedi: BIOS ayarlarından Secure Boot'u açın. Olmazsa Secure Boot key' kısmını resetleyin default olarak mı gözüküyordu hatırlamıyorum ama öyle olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hennessey dedi: Vanguard sistemi oynayabilmeniz için Secure Boot'u açmanızı istiyor. Açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... swaghos dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu mu
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.314 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #7 Heisenberg18 dedi: Bu mu Genişletmek için tıkla... Evet hocam, bu taraf ama her BIOS görünümü aynı olmayabiliyor. videodaki adımları deneyiniz. Artı 0 Eksi
Heisenberg18 dedi: Bu mu Genişletmek için tıkla... Evet hocam, bu taraf ama her BIOS görünümü aynı olmayabiliyor. videodaki adımları deneyiniz.
KS KS H Heisenberg18 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #8 swaghos dedi: Evet hocam, bu taraf ama her BIOS görünümü aynı olmayabiliyor. Videodaki adımları deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Security device Support enabled durumda disabled durumuna mı getireyim Artı 0 Eksi
swaghos dedi: Evet hocam, bu taraf ama her BIOS görünümü aynı olmayabiliyor. Videodaki adımları deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Security device Support enabled durumda disabled durumuna mı getireyim