M marinettedupaincheng Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2025 #1 HP Victus 16 bilgisayarımda bu hatayı alıyorum. Secure Boot falan acık. Yardım edebilir misiniz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.167 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 marinettedupaincheng dedi: HP Victus 16 bilgisayarımda bu hatayı alıyorum. Secure Boot falan acık. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Load HP factory default keys yapıp tekrar Secure Boot etkinleştirin.
marinettedupaincheng dedi: HP Victus 16 bilgisayarımda bu hatayı alıyorum. Secure Boot falan acık. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Load HP factory default keys yapıp tekrar Secure Boot etkinleştirin.
M marinettedupaincheng Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2025 #3 Einstein dedi: Load HP factory default keys yapıp tekrar Secure Boot etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam işe yaradı.
Einstein dedi: Load HP factory default keys yapıp tekrar Secure Boot etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam işe yaradı.