deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 441 Makaleler 1 10 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bu Valorant hatalarından bıktım artık. Menüye girersin, mouse donar, oyunda ses gider. Şimdide bu VAN9003 hatasi veriyor. Aciyorum TPM'yi, Riot'un kendi sitesi bunu acmami soyluyor ama gene de hata veriyor. Ne yapacağım? Gına geldi artık. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
Arkadaşlar bu Valorant hatalarından bıktım artık. Menüye girersin, mouse donar, oyunda ses gider. Şimdide bu VAN9003 hatasi veriyor. Aciyorum TPM'yi, Riot'un kendi sitesi bunu acmami soyluyor ama gene de hata veriyor. Ne yapacağım? Gına geldi artık.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.478 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 10 Haziran 2025 #2 Restore factroy yap sonra bilgisyarını aç çekirdek izlenisi yaz arama kısmına onu aç düzelir hatta restore yapınca bir dene düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
Restore factroy yap sonra bilgisyarını aç çekirdek izlenisi yaz arama kısmına onu aç düzelir hatta restore yapınca bir dene düzelmesi lazım.
KS KS deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 441 Makaleler 1 10 Haziran 2025 #3 Bir şekilde hallettim sonra PC'yi 10 kere baştan başlattırdı bana. En sonunda oldu Artı 0 Eksi
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.478 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 10 Haziran 2025 #4 deathred dedi: Bir şekilde hallettim sonra PC'yi 10 kere baştan başlattırdı bana. En sonunda oldu. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi yaptıysan olmama şansı yok sonuçta yapmışssın iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
deathred dedi: Bir şekilde hallettim sonra PC'yi 10 kere baştan başlattırdı bana. En sonunda oldu. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi yaptıysan olmama şansı yok sonuçta yapmışssın iyi oyunlar.