AhmetEsat Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Merhaba, ben az önce sistemimi Windows 11'e güncelledim fakat güncelledikten sonra Valorant açılmıyor, şöyle bir hata veriyor. Nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-07 152707.png 445,6 KB · Görüntüleme: 96 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
Merhaba, ben az önce sistemimi Windows 11'e güncelledim fakat güncelledikten sonra Valorant açılmıyor, şöyle bir hata veriyor. Nasıl düzeltirim?
Çözüm Recep Baltaş 7 Mart 2023 CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 AhmetEsat dedi: Merhaba, ben az önce sistemimi Windows 11'e güncelledim fakat güncelledikten sonra Valorant açılmıyor, şöyle bir hata veriyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Valorant'ın kurulum exesini indirin ve ardından oyunun yüklü olduğu klasörü seçin ve Riot Vanguard'ın tekrar kurulmasını bekleyin. Olmazsa ayarlardan Valorant'ı seçip onar deyin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023 Artı 0 Eksi
AhmetEsat dedi: Merhaba, ben az önce sistemimi Windows 11'e güncelledim fakat güncelledikten sonra Valorant açılmıyor, şöyle bir hata veriyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Valorant'ın kurulum exesini indirin ve ardından oyunun yüklü olduğu klasörü seçin ve Riot Vanguard'ın tekrar kurulmasını bekleyin. Olmazsa ayarlardan Valorant'ı seçip onar deyin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #3 CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
KS KS AhmetEsat Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Recep Baltaş dedi: CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakart ASUS. Deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakart ASUS. Deneyeceğim.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #5 Yanlış bilgi Recep Baltaş dedi: CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'unda kapatılması gerekiyor. TPM de sorun çıkartmış olabilir. Önceden cihaz banı yediysen. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'unda kapatılması gerekiyor. TPM de sorun çıkartmış olabilir. Önceden cihaz banı yediysen.
KS KS AhmetEsat Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #6 LinusFenrir dedi: Secure Boot'unda kapatılması gerekiyor. TPM de sorun çıkartmış olabilir. Önceden cihaz banı yediysen. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açınca sorun çözüldü, teşekkürler Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Secure Boot'unda kapatılması gerekiyor. TPM de sorun çıkartmış olabilir. Önceden cihaz banı yediysen. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: CSM kapatıp Secure Boot açmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapamazsanız anakart modelinizi yazın. Uyarı: Anakart Gigabyte ise olacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açınca sorun çözüldü, teşekkürler
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #7 LinusFenrir dedi: Secure Boot'un da kapatılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Açılması. Artı 1 Eksi